Søg
Udendørs Træning

UDENDØRS TRÆNING MED FITNESS360

Hos Fitness360 har vi udvalgt en række af vores produkter, som enten egner sig godt til lige at slæbe med udenfor, eller som er ideelle at pakke i rejsekufferten eller smide i bagagerummet til sommerhuset.

Når solen står højt fra en skyfri himmel med en blid kølig brise, bør man næsten udnytte det. Derfor bør du overveje noget træningsudstyr, som du nemt kan trække med ud, når vejret er godt.

UDNYT DEN UBEGRÆNSEDE PLADS – KOM OP I HØJDEN

De fleste home gyms er naturligt begrænset af en relativ lav lofthøjde. Der er ikke altid plads til de store armbevægelser og høje hop. Derfor bør du udnytte, at du nu endelig kan komme ud og udføre din workouts uden pladsbegrænsning.

 Udfordring nummer 1 i de fleste home gyms er næsten altid loftshøjde. Det begrænser enten udstyr eller øvelser. Derfor skal du udnytte at du kan komme op i højden udenfor. Brug en Pull Up Bar, Gymnastikringe eller Klatrereb til at komme op i højden. Eller anskaf en Jump Box og kør en hård og intensiv bentræning – blot med hop. Du kan også udnytte det ekstra frirum til at kaste Wall Balls op af en væg udenfor.

UNDGÅ SLÆBEN FREM & TILBAGE – BRUG DIN KROPSVÆGT

Når du er udenfor gider du naturligvis ikke slæbe hundredevis af kilo udstyr frem og tilbage. Udnyt din egen kropsvægt i stedet og træn på eksempelvis et sæt Equalizer Dip Bars eller Parallettes Push Up Bars. Eller alternativt i ovennævnte udstyr som pull up bar, ringe eller reb. Suppler eventuelt med nogle Powerbands Træningselastikker for at øge modstanden til dine øvelser, eller en Justerbar Vægtvest for ekstra kilobelastning.

UDFØR EKSPLOSIVE ØVELSER – UDNYT PLADSEN

Igen, der er ikke altid plads til de store og hurtige bevægelser indenfor. Derfor skal du udnytte, at du nu har plads udenfor. Smid eksempelvis et Battlerope rundt om et træ i haven og kør en intensiv workout til hele kroppen. Du kan også smide noget dødvægt på en Dog Sled – Mini Sled og spæn et par intensive omgange på græsplænen. Alternativt kan du tage et par Slam Balls med ud, holde dem over hovedet, for eksplosivt at smide dem i jorden – saml op og start forfra. Og så er der jo altid klassikeren – sjippetovet (Speed Rope). Vi garanterer, at du nærmest ikke ville have overskud til meget andet, end at ligge dig fladt på græsset bagefter. 

LAD DET BARE BLIVE UDENFOR

En enkelt ulempe ved udendørs træning er, at man skal (eller bør) tage sit udstyr med indenfor igen bagefter. Derfor kunne det være en god idé at investere i udstyr, som kan holde til at blive udenfor. Dette kunne eksempelvis være vores Udendørs Pull Up Bar i galvaniseret stål, som er ideel til montering på siden af huset eller skuret. Overvej også vores Udendørs Gymnastikringe eller Klatrereb, som du også bare kan efterlade udenfor efter montering.

TRÆNINGSUDSTYR TIL REJSETASKEN 

Det er naturligvis ikke altid nemt at have traditionel træningsudstyr med på farten, eller der er plads til det i bagagerummet på vej til sommerhuset. Derfor har vi samlet et udvalg af træningsudstyr, som enten fylder eller vejer ganske lidt.

Kør eksempelvis en hård omgang HIIT træning med et Speed Rope, Træningskegler eller Foldbare Træningshække. Du kan også teame op med en partner og spare lidt med Plethandskerne og Boksehandskerne. Hvis du er kreativ, kan du også give dig i kast med vores Pulley Cable System. Normalvis laster man kabeltrækket med vægtskiver, men har du andet tungt i nærheden, der hvor du er på ferie, kan du prøve kræfter med det. Fyld eventuelt en rygsæk med sand, vandflasker eller lignende, og kobl tasken på enden af kabeltrækket i stedet for vægtskivepinden.

Desuden kommer du ALTID langt med de muligheder, som en Slyngetræner, Træningsmåtte og Træningselastikker giver.

Scroll to Top

FRAGTMULIGHEDER

FRAGTTYPE

FRAGTPRIS

GRATIS FRAGT OVER

GLS SHOP

MAX 20 KG

40 KR

499 KR

GLS ERHVERV

MAX 20 KG

50 KR

499 KR

GLS PRIVAT

MAX 20 KG

60 KR

999 KR

TUNG PAKKE

20 KG – 32 KG

80 KR

999 KR

PALLEFRAGT

OVER 32 KG

239 KR

1.495 KR

GULVFRAGT

ALLE GULVPRODUKTER

295 KR

IKKE MULIGT

CLICK & COLLECT

AFHENTNING PÅ LAGER

KNUDLUNDVEJ 24
8653 THEM V. SILKEBORG

BETALINGSMULIGHEDER

KORTBETALING

Betal med Dankort, VISA eller Mastercard

APPLE PAY

Brug Apple Pay til køb i Safari på din iPhone, iPad eller Mac

MOBILEPAY

Betal med et simpelt swipe fra din MobilePay app

ANYDAY DELBETALING

Del dit køb op i 4, 6, 8 eller 10 rater – uden renter eller gebyrer

VIABILL DELBETALING

Del dit køb op i 10 rater – uden renter eller gebyrer

BANKOVERFØRSEL

Betal direkte til vores bankkonto

EAN BETALING

Betal via EAN-fakturering som offentlig institution