Søg

Wall Balls – 4-15 kg

499 kr.649 kr.

MM Custom Gym Wall Balls til CrossFit / funktionel træning. Modellen har samme størrelse uanset vægt – vægten er indikeret med tal på alle boldene. Farven på bolden er sort uanset vægt, hvilket er med til at give et lækkert ensartet udtryk i dit center eller derhjemme.

Denne Wall Ball er designet til at være præcis og ekstra hårdfør. Bolden har dobbelt syninger for optimal holdbarhed, samt en specialudviklet kerne som sørger for at bolden er i balance længere tid end andre Wall Balls.

Undgå dog at sidde på boldene, da dette kan give en skæv bold med tiden.

Modellen er tilgængelig i 7 størrelser; 4 kg, 6 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg, 12 kg og 15 kg

FRI FRAGT FRA 499 KR

1-2 HVERDAGES LEVERING

4,9 PÅ TRUSTPILOT

7 BETALINGSMETODER

Wall Balls giver sjov og effektiv træning

Med Wall Balls kan du træne hele kroppen og få pulsen helt op! Træning med diverse bolde kan være ens på mange punkter, hvor eksempelvis Slam Balls er lidt bedre til decideret kast/slams, så er Wall Balls derimod perfekte til at kaste mellem dig og din trænings makker, højde kast efter targets. Disse bolde giver dig derfor mulighed for stor variation i dine øvelser. Disse bolde er mest velegnet til at blive kastet op af vægge eller i gulvet, så mulighederne er mange og de garanterer en sjov afveksling i ens træning. Disse træningsbolde er utroligt populære og findes i næsten alle centre/bokse med funktionel træning.

De tre mest populære øvelser med wall balls er blandt andet:

  • Wall Balls (kast bolden op af en væg og kast/grib med dybe squats)
  • Side Throws (kast og grib bolden ind på væggen, med en roterende bevægelse fra hoften/maven)
  • Crunch Throws (sid ned, med fødderne tæt på væggen, og kast/grib bolden når du laver en mavebøjning)

Træning med Wall Balls er for alle uanset niveau og erfaring. Vi har et stort udvalg af bolde, og med 6 forskellige vægtklasser fra 4 kg til 15 kg, så kan du med garanti også finde en bold der passer helt perfekt til dit niveau og behov.

Hvad er forskellen på de forskellige typer træningsbolde?

Hos Fitness360.dk har vi et bredt udvalg af træningsbolde i mange størrelser. Blandt de mest populære træningsbolde er vores Wall Balls, Slam Balls og Medicinbolde. Men hvad er forskellen på de forskellige træningsbolde? Vi prøver at give dig et overblik herunder.

  • Medicinbolde: En Medicinbold er en fast og hårdt oppustet træningsbold. Bolden kan i en vis grad sammenlignes med den amerikanske “Dodgeball”, da det er en let bold med et godt bounce. Selve bolden er lavet i gummi og dens ydre er delvis glat og delvis nubret, der sørger for et godt greb i bolden. Denne type bold vejer typisk under 10 kg, og er derfor god til øvelser som Ab Twist (Russian Twist) og øvelser, hvor du skal kaste med en bold til en træningsmakker eller op af væg.
  • Wall Balls: En Wall Ball er typisk en lidt større træningsbold (størrelsesmæssigt – ikke vægtmæssigt). Vores Wall Ball har et slidstærkt vinyl/nylon ydre, der sikrer et behageligt og fast greb. En Wall Ball er ikke fyldt med luft, hvilket gør bolden fast og afbalanceret. Denne type bold er mest velegnet til, som navnet også indikerer, at kaste op af væg eller på ball plate.
  • Slam Balls: Slam Balls er designet til at blive kastet og smidt hårdt i både væg og gulv. Der er ingen bounce eller hop i bolden, hvilket vil sige, at når bolden rammer enten væg eller gulv, vil den lande dødt og ikke returnere. Det lave bounce opnås med fyld af sand, som pustes ind i bolden under produktionen.

Se alle vores træningsbolde her!

Vægt N/A
Størrelse 45 × 45 × 45 cm
Brand

Varenr.

Vægt

, , , , , ,

Scroll to Top

FRAGTMULIGHEDER

FRAGTTYPE

FRAGTPRIS

GRATIS FRAGT OVER

GLS SHOP

MAX 20 KG

40 KR

499 KR

GLS ERHVERV

MAX 20 KG

50 KR

499 KR

GLS PRIVAT

MAX 20 KG

60 KR

999 KR

TUNG PAKKE

20 KG – 32 KG

80 KR

999 KR

PALLEFRAGT

OVER 32 KG

239 KR

1.495 KR

GULVFRAGT

ALLE GULVPRODUKTER

295 KR

IKKE MULIGT

CLICK & COLLECT

AFHENTNING PÅ LAGER

KNUDLUNDVEJ 24
8653 THEM V. SILKEBORG

BETALINGSMULIGHEDER

KORTBETALING

Betal med Dankort, VISA eller Mastercard

APPLE PAY

Brug Apple Pay til køb i Safari på din iPhone, iPad eller Mac

MOBILEPAY

Betal med et simpelt swipe fra din MobilePay app

ANYDAY DELBETALING

Del dit køb op i 4, 6, 8 eller 10 rater – uden renter eller gebyrer

VIABILL DELBETALING

Del dit køb op i 10 rater – uden renter eller gebyrer

BANKOVERFØRSEL

Betal direkte til vores bankkonto

EAN BETALING

Betal via EAN-fakturering som offentlig institution

Tak for din interesse i

Wall Balls – 4-15 kg

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!