Om os

Velkommen til Fitness360.dk

Fitness360.dk er en webshop tilhørerende den silkeborggensiske sportskoncern MH Sports Gear ApS, som ejer de tre brands; Fitness360, MM Custom Gym & NOVI Fitness.

Konstellation af disse tre brands gør det muligt for os at levere nærmest ALT til dit nye eller eksisterende center, home gym eller lignende. Vi har over 10 års erfaring med at producere, levere og montere udstyr, gulv og stativer i de fleste størrelser.

Vores dygtige og servicemindet ansatte står klar til at realisere netop dit næste projekt – uanset størrelsen på det.

Kontakt os i dag eller mød os på vores kontor & showroom på Knudlundvej 24 i Knudlund, Them ved Silkeborg.

VI HAR DET HELE !

Fitness360.dk er totalleverandør af alt udstyr til brug i fitness- og træningscentre, CrossFit bokse, sportsefterskoler, multihaller mm. Vi sælger både til private og til erhverv.

Vi har alt i træningsudstyr, gulve og stativer i god kvalitet til skarpe priser. Vi designer og producerer selv de fleste af vores produkter, og har derfor en stor viden om det udstyr vi sælger til dig.

Hos Fitness360.dk udvider vi konstant vores sortiment med flere nye og spændende produkter, samtidig med at vi hele tiden justerer vores priser ift. de danske markedspriser, så hold godt øje med vores webshop eller sociale medier.

For at sikre dig et stort udvalg og altid skarpe priser på træningsudstyr, har vi valgt selv at designe og producere størstedelen af vores træningsudstyr. Dette har vi gjort under mærket Fitness360.

At vi har hånden helt nede i produktionen af vores produkter, betyder ikke blot bedre og billigere træningsudstyr for dig, men det giver os samtidigt muligheden for at tilpasse og designe udstyret specielt til vores kunder og deres præferencer. God kvalitet og lækker æstetik er hele vores mantra!

Du kan se hele vores store udvalg af Fitness360 produkter lige her

MM Custom Gym Logo

MM Custom Gym er hovedsageligt multifunktionelle træningsstativer, som kan designes, lige som vores køber vil have det. Disse kan designes og produceres efter bestemte mål, farver og funktionaliteter. Kun fantasien har grænser.

Vores stativer findes mange steder og bruges af mange som; Norce Performance og Politiskolen herhjemme til Bayern München og Red Bull i udlandet.

MM Custom Gym dækker også over vores populære vægtstænger og vægtskiver, som må betragtes til at være i markedets bedste kvalitet. MM Custom Gym handler om personliggørelse og kvalitet.

Læs mere på www.mmcustomgym.dk eller se vores udvalg af MM Custom Gym udstyr her

NOVI Fitness Logo

NOVI er stødabsorberende drop puder, som er både støj- og vibrationsdæmpende. Puderne og den specialudviklede skum indvendigt er designet til netop det specifikke formål, at kunne absorbere 95% af alle stød og vibrationer fra vægtstang og skiver.

Puderne er markedets bedste til dette formål, og det er også derfor puderne bruges i mange større fitnesscentre i både ind og udland. Puderne vejer blot 10 kg stykket, og kan derfor nemt flyttes og pakkes væk, når de ikke bruges.

Et must-have til dem der praktiserer tung dødløft og drops.

Se og køb vores NOVI Fitness Drop Puder her

Scroll to Top

FRAGTMULIGHEDER

FRAGTTYPE

FRAGTPRIS

GRATIS FRAGT OVER

GLS SHOP

MAX 20 KG

40 KR

499 KR

GLS ERHVERV

MAX 20 KG

50 KR

499 KR

GLS PRIVAT

MAX 20 KG

60 KR

999 KR

TUNG PAKKE

20 KG – 32 KG

80 KR

999 KR

PALLEFRAGT

OVER 32 KG

239 KR

1.495 KR

GULVFRAGT

ALLE GULVPRODUKTER

295 KR

IKKE MULIGT

CLICK & COLLECT

AFHENTNING PÅ LAGER

KNUDLUNDVEJ 24
8653 THEM V. SILKEBORG

BETALINGSMULIGHEDER

KORTBETALING

Betal med Dankort, VISA eller Mastercard

APPLE PAY

Brug Apple Pay til køb i Safari på din iPhone, iPad eller Mac

MOBILEPAY

Betal med et simpelt swipe fra din MobilePay app

ANYDAY DELBETALING

Del dit køb op i 4, 6, 8 eller 10 rater – uden renter eller gebyrer