Søg

CASES

Hos FITNESS360 x MM CUSTOM GYM har vi mange års erfaring med etablering af fitnesscentre og træningsrum. Vi leverer alt fra træningstilbehør til færdige kommercielle løsninger. Som en del af vores totalleverandør-løsning kan vi bl.a. producere stativer efter specialmål og farver, eller vi kan producere træningsudstyr med vores kunders logo på. Vi gør alt hvad vi kan, for at vores kunder får netop den løsning de drømmer om. 

Vi har hundredevis af kunder og projekter, og vi er stolte af alle vores projekter – store som små. Vi har på denne side udvalgt de brancher vi typisk arbejder i, men kan naturligvis levere til alle typer virksomheder i alle brancher. Disse projekter er realiseret fra kunders ønsker og specifikationer. Alt herefter har vi taget os af. Fra visualisering, til produktion, til levering og montering.

Gå på opdagelse i disse Fitness360 x MM Custom Gym cases, og find inspiration til hvad vi kan gøre for netop dig og dit projekt.

NYESTE CASE:

Hos Fitness360 har vi hjulpet Mac Baren med at skabe et klassisk træningsrum med et fint udvalg af træningsudstyr og -maskiner, der imødekommer alle slags træningsbehov.

Mac Baren er en gammel og traditionsrig virksomhed, der har eksisteret gennem generationer og operer på 74 markeder og har på verdensplan over 200 medarbejdere. Hovedsædet i Svendborg rummer de fleste af virksomhedens afdelinger – fra produktion til salg. Det var et aktivt valg fra virksomheden, at de ønskede at give deres medarbejdere mulighed for at træne i løbet af dagen.

SE & LÆS HELE CASEN HER

MAC BAREN

Se det multifunktionelle træningsrum hos Mac Baren

VÆLG BRANCHE

CROSSFIT

Se nogle af vores crossfit projekter her

FIRMA

Se nogle af vores firmafitness projekter her

INSTITUTION

Se nogle af vores institutions projekter her

FYSIO

Se nogle af vores fysioterapeut projekter her

FORENING

Se nogle af vores forenings projekter her

PT & STUDIO

Se nogle af vores projekter fra PT'er her

FITNESSCENTER

Se nogle af vores fitnesscenter projekter her

HOME GYM

Se nogle af vores Home Gym projekter her

SPORT

Se nogle af vores sports-relaterede projekter her

Scroll to Top