CASES

Hos FITNESS360 x MM CUSTOM GYM har vi mange års erfaring med etablering af fitnesscentre og træningsrum. Vi leverer alt fra træningstilbehør til færdige kommercielle løsninger. Som en del af vores totalleverandør-løsning kan vi bl.a. producere stativer efter specialmål og farver, eller vi kan producere træningsudstyr med vores kunders logo på. Vi gør alt hvad vi kan, for at vores kunder får netop den løsning de drømmer om. 

Vi har hundredevis af kunder og projekter, og vi er stolte af alle vores projekter – store som små. Vi har på denne side udvalgt de brancher vi typisk arbejder i, men kan naturligvis levere til alle typer virksomheder i alle brancher. Disse projekter er realiseret fra kunders ønsker og specifikationer. Alt herefter har vi taget os af. Fra visualisering, til produktion, til levering og montering.

Gå på opdagelse i disse Fitness360 x MM Custom Gym cases, og find inspiration til hvad vi kan gøre for netop dig og dit projekt.

NYESTE CASE:

Hos Fitness360 har vi hjulpet Ambiente med at skabe et multifunktionelt træningsområde i overensstemmelse med deres rene og simple look. Ambiente er en stor og moderne virksomhed, der primært arbejder inden for indretning og design af butiks- og messestande.

Ved første øjekast ligner stedet blot endnu en stor produktionshal i beton, men efterhånden som du kommer rundt om den 11.500 m2 store bygning, åbner det sig med spændende arkitektur og et stort og overvældende indgangsparti. Fra øjeblikket du træder ind, bliver du mødt af lækkert og spændende indretning, og du er ikke et sekund i tvivl om, at intet valg er tilfældigt. Derfor skulle træningsrummet heller ikke være noget tilfældigt.

SE & LÆS HELE CASEN HER

Ambiente Cover

AMBIENTE

Se det multifunktionelle træningsrum hos Ambiente

VÆLG BRANCHE

CROSSFIT

Se nogle af vores crossfit projekter her

FIRMA

Se nogle af vores firmafitness projekter her

INSTITUTION

Se nogle af vores institutions projekter her

FYSIO

Se nogle af vores fysioterapeut projekter her

FORENING

Se nogle af vores forenings projekter her

PT & STUDIO

Se nogle af vores projekter fra PT'er her

FITNESSCENTER

Se nogle af vores fitnesscenter projekter her

HOME GYM

Se nogle af vores Home Gym projekter her

SPORT

Se nogle af vores sports-relaterede projekter her

Scroll to Top