B2B Login

VIL DU HAVE DANMARKS STÆRKESTE PRISER PÅ TRÆNINGSUDSTYR?

Hos Fitness360 har vi udviklet en B2B kundeklub, som giver vores erhvervskunder mulighed for at spare mange penge.

Via et B2B login til vores webshop, kan vi tilbyde faste rabatter på hele vores sortiment.

Rabatsatserne starter typisk fra min. 20-25% og opefter. Det vil derfor altid være billigere at handle via et B2B-login, end alle andre gældende rabatter og rabatkoder.

Vi tilbyder via login hurtig ekspeditionstid, da alle ordre ryger direkte ind i vores automatiske flow. Det betyder at vi altid afsender ordren 1-2 hverdage efter betalingen. På den måde spares ventetid ved mailkorrespondance eller telefonopkald.

Et login er gratis og uden nogen former for binding. Man tilføjes blot automatisk til vores B2B nyhedsbrev. Vi udsender udelukkende månedlige mails med eksklusive rabatter og nyheder, som kun gælder for medlemmer af vores B2B kundeklub.

EKSEMPLER PÅ BESPARELSER MED ET B2B LOGIN

SÅDAN FÅR DU ET B2B LOGIN

Det er nemt at blive B2B kunde hos os. Det eneste du skal gøre, er at at udfylde nedenstående formular og du vil herefter modtage en mail med et oprettelseslink, hvor det er muligt at lave en unik adgangskode. Herefter er du selvkørende.

Husk at logge ind via “LOGIN” knappen på siden, for at få vist dine unikke B2B priser fremover. Fra din kundeside kan du også se din købshistorik og hente tidligere faktura.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte vores erhvervsansvarlige, Marco.

Han kan træffes på telefon 27 51 46 19 eller på mail mano@fitness360.dk

Scroll to Top