Søg

Styrkemaskiner

Viser 1–60 af 71 resultater

Fitness360 Styrkemaskiner

Hos Fitness360 er vi stolte af vores store udvalg af styrkemaskiner. Vi vægter kvalitet, design og pris meget højt. Hele vores filosofi for træningsudstyr er, at der skal være en klar rød (sort) tråd gennem hele udvalget i et center. Derfor producerer vi altid vores udstyr i et sort minimalistisk design, der giver et eksklusivt look. Dette har vi naturligvis videreført til vores sortiment af professionelle styrkemaskiner.

Hos Fitness360 tilbyder vi et bredt sortiment inden for styrkemaskiner:

Pin Loaded Styrkemaskiner: Pin Loaded maskiner er de “klassiske” maskiner med et fastmonteret vægtmagasin, hvori der hurtigt kan vælges mellem belastningen med en “pin”. Vores maskiner i denne serie er udført i professionel kvalitet, og har et lækkert moderne og stilrent design.

Plate Loaded Styrkemaskiner: Plate Loaded maskiner er træningsmaskiner uden påmonteret vægtbelastning. Her er der påført nogle “load sleeves” hvor man selv kan vælge belastningen med vægtskiver.

Kabel Stationer: Kabel stationer er essentielt i alle fitnesscentre. Vi tilbyder alt fra single stationer og crossover til store multifunktionelle stativer med helt op til 8 træningsstationer.

Træningsbænke & Stativer: Serien indeholder træningsbænke & stativer i alle afskygninger og prisniveauer.

Ønsker du en bestemt type styrkemaskine som du ikke kan finde i vores sortiment, et indretningsforslag eller bare et godt tilbud, kontakt vores kundeservice her.

Scroll to Top

FRAGTMULIGHEDER

FRAGTTYPE

FRAGTPRIS

GRATIS FRAGT OVER

GLS SHOP

MAX 20 KG

40 KR

499 KR