Finansiering

FINANSIERING & LEASING AF DIT NYE TRÆNINGSUDSTYR

Det er muligt at søge om finansiering af dit køb, uanset om du er privatperson eller erhvervskunde. Der er forskellige muligheder, alt efter om du finansierer som privatperson eller som erhvervskunde.

Som erhvervskunde/center kan du søge om finansiering gennem DLL. Kontakt os for at høre nærmere herom.
Læs mere under punkt 1.

Som privatperson kan du søge om finansiering gennem Anyday. Dette kan du gøre direkte via check-out her webshoppen.
Læs mere under punkt 2.

Som forening har I desuden mulighed for at søge om et lån gennem fonden Bevæg Dig For Livet. For at optage dette lån kræver det dog altid en standard positiv kreditvurdering. Kontakt os for mere info herom.

1. FINANSIERING & LEASING TIL ERHVERV

I samarbejde med vores finansieringspartner DLL kan vi tilbyde dig finansiering eller leasing af dine køb hos os. Mange af vores kunder vælger også at indgå en leasingaftale, når de køber nyt udstyr. Du undgår derved at skulle have en stor udgift på én gang, og du har dermed et større økonomisk råderum til løbende at drive din forretning.

Vi hjælper dig igennem hele ansøgningsprocessen, så processen bliver let og overskueligt for dig som kunde. Vi indregner automatisk finansieringen ind i dit tilbud, så du nemt kan se, hvilke muligheder du har.

Når du vælger en finansiel leasing igennem os og vores partnere, sikrer du dig altid en fleksibel aftale, som kan tilpasses dine ønsker og behov. Du har mulighed for selv at justere og vælge din løbetid, udbetaling samt restværdi. Du har dermed selv indflydelse på hvordan din økonomi og løbende månedlige ydelse skal se ud. Løbetiden kan som standard vælges i op til 60 måneder. Sammen finder vi ud af hvilket finansieringstilbud, som er det mest ideelle til dig, og svarer gerne fyldestgørende på alle dine spørgsmål. 

Er du interesseret i at dele dine betalinger op, eller ønsker du blot at høre mere om muligheden for finansiering hos os, så er du mere end velkommen til at kontakte os på kundeservice@fitness360.dk eller på tlf. +45 2988 4619.

2. FINANSIERING & AFBETALING TIL PRIVATE

I samarbejde med Anyday tilbyder vi dig, at du kan købe dine varer i dag og dele din betaling op over flere måneder. Delbetaling med Anyday koster dig ikke noget, og der er ingen pludselige renter eller gebyrer.

På alle vores produkter vil du se Anydays price-widget, ved at klikke kan du få information omkring Anyday og se, hvordan betalingsplanen for dit køb vil se ud.

Hurtige fakta om Anyday

 • Altid rente- og gebyrfri delbetaling
 • Køb for op til 30.000 kr.
 • Del din betaling op over flere måneder
 • Hurtigt kredittjek og oprettelsesproces
 • Ingen ubehagelige overraskelser

Hvordan fungerer Anyday?

Anyday fungerer således, at du vælger dine ønskede produkter. Herefter vælger du at betale med Anyday.

Er du ikke allerede oprettet hos Anyday, skal du igennem en hurtig oprettelsesproces, hvor du opretter dig med dit NemID.

Du betaler første rate af købet med det samme. Det resterende beløb vil dernæst blive fordelt ud over de efterfølgende måneder, hvor Anyday automatisk trækker beløbet på den sidste bankdag i måneden.

Du kan altid se, hvornår du skal betale, og hvad du skal betale.

Du kan købe for helt op til 30.000 kr. med Anyday

Vi betaler som forretning et transaktionsgebyr til Anyday for at sikre, du altid kan dele din betaling rente- og gebyrfrit.

Betingelser for brug af Anyday

 • Du skal være 18 år

 • Du skal have et gyldigt betalingskort

 • Du skal have registreret adresse i Danmark

 • Du må ikke have hemmelig adresse

 • Du skal have et beløb svarende til første rate af dit ønskede køb tilgængelig på din konto

 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler

 • Du skal kunne kreditgodkendes

Kontakt Anydays kundeservice her, hvis du skulle have spørgsmål til Anyday som betalingsløsning

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.