Søg

Komplet løsning

KOMPLET FITNESSLØSNING TIL DIN VIRKSOMHED

VI HJÆLPER DIG MED AT OPNÅ DRØMMEN OM ET LÆKKERT OG FUNKTIONELT TRÆNINGSCENTER I 4 TRIN:

IDÉ & SPARRING

I vores erhvervsafdeling sidder vi klar til at hjælpe dig med realiseringen af dit nye fitnesscenter, box eller home gym – uanset om det drejer sig om 10 eller 1.000 m2.

Første skridt er, at du har en idé om hvilket slags center du vil have. Mange går med en masse drømme og idéer, men det er måske de færreste der ved hvad centeret skal have af udstyr, hvad der egentlig er plads til og hvad det kræver af andre forhold. Derfor anbefaler vi altid, at du kontakter os først, for at få sparring omkring dit nye center. Vi har eksempelvis brug for at vide, når du kontakter os:

  • Hvor mange kvadratmeter har du tilgængeligt til træningsområder (uden eksempelvis omklædning, reception mm.)?
  • Hvilken type træning skal der primært være i dit center? Er det primært maskiner/stationer? Fritræning? Funktionel træning?
  • Har du nogle ønsker til farverne på dine træningsmaskiner?
  • Hvad er dit cirka budget?

Når du har en idé om ovenstående, så er det nemmere for os at tilpasse vores visualisering og tilbud til dig. Du behøver ikke nøjsomt at vide hvor mange vægtskiver, vægtstænger osv. du har brug for – det kan vi via vores ekspertise komme med forslag til.

Hav eventuelt en idé om vores udvalg her på www.fitness360.dk og på www.mmcustomgym.dk

VISUALISERING & TILBUD

Når vi har snakket med dig omkring dine ønsker, præferencer, budget m.m.,  kan vi enten lave et tilbud og/eller lave en 3D-visualisering af dit kommende træningscenter. Vær dog opmærksom på, at vi ikke tilbyder 3D-visualisering af et mindre home gym, da det er for tidskrævende.

Vores tilbud er altid vejledende, og kan løbende justeres i processen, da man ofte finder ud af, at man enten mangler noget mere eller ikke har brug for så meget alligevel. En 3D-visualisering af dit center giver desuden et unikt indblik i, hvordan din plads og dit udstyr bliver udnyttet bedst. En 3D-visualisering er samtidigt et godt videreformidlingsværktøj til dine medlemmer, samarbejdspartnere mm.

Vi går først videre i processen, når du er tilfreds med visualisering og tilbudspris.

BETALING / FINANSIERING

Når du er klar til at trykke på “GO!” sætter vi produktionen i gang, hvis du skal have maskiner eller stativer, som ikke en fast lagervare. Typisk har vi altid meget af det gængse træningsudstyr på lager, og kan levere dette forholdsvis hurtigt.

Når du køber dit træningsudstyr gennem os, kan vi også tilbyde finansiering af alt dit træningsudstyr gennem DLL og SparXpres. Dette er nogle gange en foretrukken betalingsmulighed, da det er omkostningstungt at købe træningsudstyr og -maskiner. Derfor hjælper det ofte forretningen i gang, at betalingen foretages løbende frem for på én gang.

Du kan læse mere om vores finansieringsmuligheder lige her

LEVERING, MONTERING & SERVICE

Når både vi og du er klar til at få leveret dit træningsudstyr, så leverer vi det direkte til dig. Vi kan sagtens dele din leveringer op af flere omgange, hvis det giver bedre mening for dig, eller hvis der er længere leveringstid på nogle af delene.

Du bestemmer herefter selv, om du vil samle og montere træningsmaskiner, stativer, gulve osv. – eller vi skal klare monteringen for dig. Hvis du ønsker montering, så regner vi altid en monteringspris ind i dit tilbud.

Selvom du vælger at montere det hele selv, så står vi naturligvis klar til at guide dig og svare på spørgsmål via både telefon og mail. Det gælder naturligvis også, hvis du fremadrettet (efter montering) skulle have spørgsmål.

Hvis du køber træningsmaskiner gennem os, så står vi fremadrettet for service, reperation og reservedele.

REALISER DIN DRØM - KONTAKT OS I DAG!

VORES TILFREDSE ERHVERVSKUNDER

Scroll to Top