Handelsbetingelser

GENERELLE HANDELSBETINGELSER

Fitness360.dk er en del af sportskoncernen MH Sports Gear ApS (CVR 36 69 91 91). Du vil derfor opleve dette navn fremgår under de juridiske oplysninger på din faktura.

1. INDLEDNING

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål for de gældende betingelser, når du handler på Fitness360.dk, eller via vores sælgere pr. mail eller mundtligt.

Finder du ikke svaret herunder, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@fitness360.dk

Ved din bestilling af varer på Fitness360.dk eller via vores sælgere accepterer du nedenstående aftalevilkår.

Hvis du handler erhvervsmæssigt, skal du være opmærksom på B2B-vilkårene nedenfor. Du kan altid finde de gældende betingelser på denne side. Derudover refereres der til dansk lovgivnings almindelige købe- og aftaleretlige vilkår og regler; herunder reglerne om forbrugerkøb.

2. PRISER OG SÆRLIGE TILBUD

Alle priser er i danske kroner inklusiv moms og afgifter. Vores Fitness360 styrke- og cardiomaskiner har dog angivet deres pris eksklusiv moms, da disse produkter som udgangspunkt er forbeholdt erhvervskunder.

Priserne på Fitness360.dk og i vores showroom er som udgangspunkt identiske, der kan dog i visse tilfælde være forskellige priser på bestemte varer, da der her kan være tale om specifikke aftaler eller vilkår; eksempelvis demo-varer og lignende.

Rabatkoder indsamlet online eller udleveret personligt kan ikke kombineres på tværs, og er ikke gældende på i forvejen nedsatte varer eller på i forvejen eksisterende rabatter

3. BETALINGSBETINGELSER

Der kan betales med følgende nordisk udstedte betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA og Eurocard/MasterCard. Ligeledes er ApplePay muligt for Apple-brugere.

Yderligere er det også muligt at betale via bankoverførsel eller via EAN-betaling.

Pengene bliver reserveret på din konto, når ordren lægges på Fitness360.dk. Vi trækker dog først pengene på din konto, når varerne afsendes til den ønskede leveringsadresse. I forbindelse med del-leverancer trækkes kun det beløb, der svarer til den faktiske leverance. Hvis det viser sig, at vi mod forventning ikke kan levere hele eller dele af din ordre, kommer du kun til at betale for den faktiske leverance. Fakturaen sendes via e-mail. Fakturaen indeholder ikke følsomme oplysninger. Det vil dog altid fremgå, at varerne er betalt med Dankort/kreditkort og af hvem.

Vi benytter kryptering, så dine informationer er beskyttet mod tredjepart. Vi kan aldrig komme til at trække mere end det beløb, du har accepteret ved din bestilling. Retsligt er du stillet således, at du kan få pengene tilbage hvis:

• Varen ikke leveres
• Du benytter dig af din fortrydelsesret (Se afsnittet Fortrydelsesret)
• Der hæves penge fra din konto, uden din forudgående accept

4. PRICERUNNER KØBSGARANTI

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik.

Ekstra tryghed med PriceRunner Købsgaranti

Hvis du ønsker, at dit køb skal sikres gennem Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig personligt. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er beskadiget, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti omfatter altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige vilkår for Købsgarantien.

5. LEVERINGSBETINGELSER

Leveringsomkostningerne opkræves pr. pakke/palle og varierer afhængig af antal af varer, varetype, vægt og volumen.

Leveringsomkostningerne beregnes og fremgår inden gennemførelsen af købet. Vi bestræber os på at pakke i så få antal pakker/paller som muligt.

På udvalgte varer/kategorier er leveringen gratis ved køb over et bestemt beløb.

Læs meget mere under vores leveringsbetingelser her

6. LAGERBEHOLDNING & AFSTEMNING

Når du handler på Fitness360.dk, afstemmes vores lagerbeholdning i det øjeblik en ordre gennemføres. Vi bestræber os altid på at vise den korrekte lagerbeholdning, men i enkelte tilfælde kan der forekomme uoverensstemmelse mellem den viste lagerstatus og den faktiske lagerbeholdning.

Dette skyldes, at en anden kunde har gennemført sit køb imellemtiden, og du kan derfor opleve at blive afvist ved forsøg på køb, eller opleve at en vare ikke er på lager i det ønskede antal efter du har placeret købet.

Skulle du opleve, at en bestilt vare er udsolgt eller udgået, vil din ordre blive annulleret (naturligvis i korrespondance med dig) og der vil derfor ikke blive trukket et beløb fra dig.

I overensstemmelse med købeloven, så er vi hos Fitness360.dk ikke forpligtet til at levere en udsolgt vare eller annulleret ordre, så længe vi ikke har trukket betaling fra din ordre.

7. REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl, sliddele eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen. Returneringsomkostninger er for egen regning.

Husk altid at medsende købsfaktura.

Vores returadresse er:

Fitness360.dk – MH Sports Gear ApS
Knudlundvej 24
8653 Them, Silkeborg

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

8. FORTRYDELSESRET & RETURNERING

Læs mere om fortrydelse af køb og returnering herunder;

8.1. FORTRYDELSESFRIST – PRIVATKUNDER

Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen. Varer købt på Fitness360.dk.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (kundeservice@fitness360.dk). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Nægtes modtagelse af varen, vil et eventuelt returbeløb blive modkrediteret dit endelige returbeløb. Et eventuelt betalt fragtbeløb for første afsendelse, vil yderligere heller ikke blive refunderet.

8.2. RETURNERING – PRIVATKUNDER

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du betaler selv for de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, med mindre andet er aftalt med vores kundeservice. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for meget tunge varer som fx vægtstænger eller meget store varer som cardio-maskiner og squat stativer.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

8.3. VARENS STAND, NÅR DEN SENDES RETUR – PRIVATKUNDER

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er samlet eller brudt af original emballage, uden mulighed for samme eller lignende indpakning igen, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du ikke længere kan fortryde dit køb.

8.4. TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Særlige returregler

8.5. VARER UNDTAGET FORTRYDELSRETTEN

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
4. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen.

9. SÆRLIGT FOR ERHVERVSKUNDER – B2B

Vi forbeholder os ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden, da disse er automatisk beregnet.

Der er ingen fortrydelsesret for køb fortaget af erhvervskunder, eller produkter købt til erhvervsmæssigt brug.

9.1. REKLAMATION OG MANGLER

Der gives 1 års reklamationsret på varer solgt til erhvervskunder. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl, sliddele eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen. Returneringsomkostninger er for egen regning.

Husk altid at medsende købsfaktura.

Fitness360.dk returadresse er:

Fitness360.dk
Knudlundvej 24
8653 Them, Silkeborg

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Ved levering skal køber straks foretage en sådan undersøgelse af det solgte, som ordentlig forretningsbrug kræver. Hvis køber vil påråbe sig en mangel, skal køber straks give sælger besked. Såfremt køber har opdaget eller burde have opdaget manglen og ikke reklamerer som anført, kan køber ikke senere gøre manglen gældende. Sælger kan frit vælge at afhjælpe manglen eller foretage omlevering. Såfremt sælger anmoder derom, skal køber umiddelbart efter reklamationen, for købers regning og risiko, returnere den angivelige mangelfulde vare til sælger i original emballage. Sælger forbeholder sig ret til kun at modtage den angivelige defekte del.

Reklamationer på mangler og brækage forårsaget i erhvervsmæssige sammenhænge accepteres ikke.

10. ERSTATNING & SKADER

MH Sports Gear ApS kan ikke gøres ansvarlig for manglende opfyldelse af sine forpligtelser som følge af force majeure, hvilket omfatter enhver hindring som MH Sports Gear ikke kunne tage i betragtning ved aftalens indgåelse, herunder, men ikke begrænset til, myndighedsrestriktioner, krig, terror, brand, jordskælv, strejke, lock-out, mangel på transportmidler, maskinsvigt, forsinket transport, vejrlig eller almindelig vareknaphed. Ligeledes kan MH Sports Gear ikke holdes ansvarlig for tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling, undladelse eller forhold. MH Sports Gear kan ikke gøres ansvarlig for følgeskader og indirekte tab.

10.1. SKADER PÅ OMGIVELSER & UNDERLAG

MH Sports Gear ApS er ikke ansvarlig overfor skader der opstår på en vares omgivelser. Dette gælder eksempelvis ridser i gulv fra fødderne på en træningsmaskine, gulv eller træningsmåtte der smitter af, håndvægte der tabes og alle andre skader på varernes omgivelser. Det er alene op til køberen at vurdere og kontrollere, om varen skader omgivelserne. Hvis du er i tvivl om hvorvidt en vare kan skade omgivelserne, er du meget velkommen til at kontakte os, for at høre vores erfaringer.

10.2. SKADER VED/EFTER MONTERING

Samling af udstyr, fastgørelse til vægge, gulv og loft tilbydes som en særskilt ydelse. Ved montage er du selv ansvarlig for eventuelle skader på vægge, lofter og gulve. MH Sports Gear er alene ansvarlig for skader på de monterede dele. Du er ligeledes ansvarlig for ukorrekte oplysninger, manglende information til montagefolkene, samt for skjulte fejl og komponenter i vægge, gulv og lofter. Montage priser er udelukkende baseret på lofter, vægge og gulve i normal tilstand.

11. KLAGEMULIGHEDER

Har du en klage over et produkt købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU-kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mailadresse: Klage@Fitness360.dk

12. IMMATERIELLE RETTIGHEDER

Enhver leverance af produkter sker med respekt af de pågældende producenters immaterielle rettigheder og sælger er uden ansvar af nogen art for købers handlinger i strid med disse rettigheder.

13. ANSVARSBEGRÆNSNING

Et erstatningskrav overfor sælger kan ikke overstige faktura beløbet for den solgte genstand, idet omfang andet ikke følger af dansk rets ufravigelige regler om produktansvar. Sælger fraskriver sig ethvert ansvar for tabt datamateriel. Dette gælder ydermere under indlevering af produkter til reparation. Køber har ansvaret for back-up af alt eksisterende materiale på indleverede produkter.

15. EJENDOMSFORBEHOLD

Vi forbeholder os som sælger, ejendomsretten til leverede varer, indtil hele købesummen inklusive leveringsomkostninger samt eventuelle renter og omkostninger er betalt fuldt ud. Køber forpligter sig til at holde leverancen forsikret og skadefri indtil hele købesummen er lagt.

16. VÆRNETING

Købs- og leveringsbetingelser for Fitness360.dk er underlagt dansk ret og enhver tvist mellem køberen og Fitness360.dk, i anledning af køberens køb af varer fra Fitness360.dk, skal afgøres ved retten.

Scroll to Top