Cardiomaskiner

Viser alle 15 resultater

Fitness360 Cardiomaskiner

Hos Fitness360 har vi et stort udvalg af cardiomaskiner i professionel kvalitet til både erhvervs- & privatkunder.

Vores serie af cardiomaskiner dækker over flere prisniveauer og kvaliteter. Udstyret er udviklet til både hjemmetræning, mindre kommercielle lokationer samt store kommercielle lokationer.

Komplet udstyrspark inden for cardio maskiner

Vores sortiment af cardio maskiner inkluderer alle de mest efterspurgte maskiner, som vi desuden løbende udvider:

Alle maskinerne i vores serie har et minimalistisk og stilrent design, og er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker netop den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

Vi er derudover også forhandler af de populære Concept2 maskiner: RowErg Model D, SkiErg og BikeErg.

Vælg den variant der passer til dit behov

Fælles for de fleste af vores cardiomaskiner er, at du kan vælge mellem en pris- og brugervenlig LED skærm og en multifunktionel Touch Skærm. 

Vores sortiment af cardio maskiner er specificeret som enten home, semi pro eller pro. Dette indikerer, hvilken brug maskinen egner sig til. Jo flere timer en maskine bruges på ugentlig basis jo mere slid udsættes cardiomaskinerne for. 

Skal du bruge maskinen privat i dit home gym, så er netop maskiner af mærket home helt tilstrækkeligt. Skal udstyret bruges i eksempelvis en forening, firmafitness eller hotelfitness vil semi pro i langt de fleste tilfælde være rigtigt. Semi pro kan også være til den særligt kvalitetsbevidste privatbruger. Skal udstyret bruges af mange brugere hver dag i adskillige timer hver uge, som det typisk gør sig gældende for kommercielle træningscentre, så skal du vælge pro udstyr.

Tag en snak med en af vores konsulenter, hvis du er i tvivl om, hvilken type udstyr, der er det rigtige for dig.

Filosofien bag vores Fitness360 cardio udstyr

Hos Fitness360 vægter vi kvalitet, design og pris meget højt. Hele vores filosofi for vores cardio udstyr er, at der skal være en klar rød (sort) tråd gennem hele udvalget i et træningscenter. Derfor producerer vi altid vores udstyr i et sort minimalistisk design. Dette har vi naturligvis videreført til vores sortiment af professionelle cardiomaskiner. 

Alle vores maskiner er udstyret med en lang række funktioner, som vi ved er vigtige for at kunne tilpasse træningen til alle niveauer. Vores cardio maskiner er brugervenlige og lette at indstille, så træningen er lige til at gå til.

Vi ønskede at skabe en serie på tværs af alle fitness maskiner med et sammenhængende og ensartet udtryk. Ydermere skal brugerne have en høj kvalitetsoplevelse, når de træner på udstyret. Dette har vi kunnet opnå ved at udvikle Fitness360 maskinerne. Dertil har det gjort det muligt at tilbyde vores kunder kvalitetsudstyr til en overkommelig pris.

Foretag en god investering med en af vores cardiomaskiner, der passer perfekt i både fitnesscentre eller til et homegym. Vil du gerne opleve, hvordan jeres træningscenter tager sig ud med en Fitness360 løsning? Vi kan visualisere hele jeres center i 3D, så I kan se resultatet for jer, inden I investerer. Kontakt os for at høre mere.

Ønsker du et godt tilbud på flere maskiner, så kontakt vores kundeservice.

Scroll to Top

FRAGTMULIGHEDER

FRAGTTYPE

FRAGTPRIS

GRATIS FRAGT OVER

GLS SHOP

MAX 20 KG

40 KR

499 KR

GLS ERHVERV

MAX 20 KG

50 KR

499 KR

GLS PRIVAT

MAX 20 KG

60 KR

999 KR

TUNG PAKKE

20 KG – 32 KG

80 KR

999 KR

PALLEFRAGT

OVER 32 KG

239 KR

1.495 KR

GULVFRAGT

ALLE GULVPRODUKTER

295 KR

IKKE MULIGT

CLICK & COLLECT

AFHENTNING PÅ LAGER