Søg

Concept2 SkiErg med PM5 Monitor

Concept2 SkiErg med PM5 Monitor

10.999 kr.

En Concept2 SkiErg skimaskine er perfekt til centre, til private og til fysioterapi. Fås i to varianter; med og uden gulvstander. Denne variant er uden gulvstander, og skal derfor monteres på væg. Udfør alle de samme ski-teknikker, som du kender fra langrend. Maskinen træner både styrke og udholdenhed, og er desuden særdeles velegnet til genoptræning, da du får nogle flydende styrkebevægelser.

SkiErg’s blæser er designet med samme modstandssystem som Concept2 Romaskinen, som er det foretrukne valg hos ro-atleter verden over. Dette viser tydeligt den høje kvalitet af funktionaliteten i SkiErg.

Concept2 SkiErg skimaskine

Udfør alle de samme ski-teknikker, som du kender fra langrend med denne Concept2 SkiErg. Maskinen træner både styrke og udholdenhed, og er desuden særdeles velegnet til genoptræning, da du får nogle flydende styrkebevægelser.

SkiErg’s blæser er designet med samme modstandssystem som Concept2 Romaskinen, som er det foretrukne valg hos ro-atleter verden over. Dette viser tydeligt den høje kvalitet af funktionaliteten i SkiErg.

Læs mere om Concept2 SkiErg her.

Langrend som træningsform

Langrends-sporten er en af verdens hårdeste sportsgrene, da du involverer alle store muskelgrupper i kroppen, og du får hurtigt pulsen helt i top. Med SkiErg kan du få det samme udbytte, som var du ude i sneen. På maskinen kan du køre individuelle træk (højre og venstre) og/eller det klassiske dobbelte træk, som kendes fra nordisk langrend.

På computeren finder du alle relevante træningsdata som tid, hastighed, tid per minut, watt, kalorieforbrug samt “løbet” meter. Derudover har PM5-monitoren en integreret pulsmodtager, hvor du kan tilkoble et pulsbælte (tilkøb). Du finder desuden også 2 “opvarmningsspil” (fiskespil og dartspil), som sørger for at få alle muskler varme. Du har også mulighed for at købe Concept 2 smartphone holder, som passer på monitoren og dermed downloade diverse apps for flere muligheder under træningen.

Yderligere har du mulighed for at få tilsendt dagens træningsprogram via mail fra Concept 2 via deres hjemmeside. Her kan du også læse mere om teknik på SkiErg og hente en online logbog, til at holde styr på dine træninger.

Se hele vores udvalg af cardiomaskiner fra Concept2 her.

Vægt 60 kg
Størrelse 120 × 80 × 60 cm
Brand

Varenr.

Farve

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Concept2 SkiErg med PM5 Monitor

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!