Kabel Stationer

Viser alle 6 resultater

Fitness360 Kabeltårne og kabelstationer

Hos Fitness360 er vi stolte af at præsentere vores uovertrufne udvalg af kabeltræk, der er designet til at tage dit fitnesscenter til nye højder. Hvis du ønsker at forbedre dine kunders træningsoplevelse, opnå bedre resultater og tiltrække flere medlemmer til dit fitnesscenter, forening, hal eller skole, er vores kabeltræk det perfekte valg.

Hvad er kabelstationer?

Kabeltårn, træktårn eller kabelmaskine er alle samme navn for multifunktionelle stativer indenfor fitnessverdenen – og de indeholder alt, dine medlemmer har brug for, for at sikre en effektiv og alsidig træning, da de tilbyder en bred vifte af øvelser. Derved kan gæster og besøgende i dit fitnesscenter eller i din træningshal træne flere muskelgrupper og udføre forskellige funktionelle øvelser.

Kabeltårn og kabelmaskiner er tunge og avancerede strukturer, der typisk består af en stærk ramme eller tårn, hvorfra kabler med håndtag eller ankre er fastgjort. Disse kabler kan justeres i højde eller position alt efter person og træningsmål. Stationerne er yderst populære, da der er mange træningsmuligheder samlet på ét sted, hvilket derfor også dig mulighed for at spare på det dyrebare gulvareal.

Dette kan trænes med kabeltårn

Med kabelmaskiner kan dine kunder udføre øvelser, der styrker brystmusklerne, rygmusklerne, skuldermusklerne, biceps og triceps. De kan også træne benmusklerne, herunder quadriceps og hamstrings. Kabelstationerne er desuden velegnede til at udføre forskellige core-øvelser, som kan forbedre stabiliteten og styrken.

En fordel for dine kunder og medlemmer ved at bruge kabelmaskiner er, at de efterligner naturlige bevægelser og tillader mere funktionel træning. Det betyder, at du helt specifikt kan tilbyde dem en måde at forbedre deres krops styrke og balance på, hvilket kan mærkes både i hverdagen og til sportsaktiviteter.

Uanset om dine medlemmer og kunder er nybegyndere eller erfarne, kan træktårne og kabeltræk tilpasses til deres individuelle træningsbehov. Du kan derfor også gøre dit træningssted mere attraktivt for fitnessglade personer, fordi de med sådanne kabelmaskiner har mulighed for at styrke flere muskelgrupper og opnå en velafbalanceret træning.

Adskillige typer kabelmaskiner

Hos Fitness360 har vi et bredt udvalg af kabeltårne og kabeltræk, der kan sikre en alsidig og fleksibel træning for alle gæster og kunder i fitnesscenteret.  Vores udvalg, der kan ses her på siden, inkluderer alt fra single stationer og crossovers til store multifunktionelle stativer med helt op til 8 træningsstationer. Hvilken skal du have?

Single stationer

Single stationer er perfekte til at målrette specifikke muskelgrupper med præcision og fokus. Disse maskiner giver dine kunder og medlemmer mulighed for at isolere og målrette en enkelt muskelgruppe, hvilket er ideelt for styrketræning og muskelopbygning. Enkeltstationer er yderst effektive til at styrke målrettede områder som bryst, ryg, skuldre, arme og ben.

Crossovers

Crossovers er de ultimative træktårne til mere avanceret træning af specifikke bevægelsesmønstre. Disse maskiner giver mulighed for at udføre øvelser, der engagerer flere muskelgrupper samtidig. Med crossovers kan dine medlemmer udføre træk, pres og roende bevægelser i en række forskellige planer, hvilket gør det til en alsidig og effektiv tilføjelse til træningsprogrammet, der kan forbedre kropskontrol, balance og koordination.

Multifunktionelle træningsmaskiner

Multifunktionelle træningsmaskiner er den komplette løsning til et effektivt og alsidigt træningsprogram. Disse alt-i-én maskiner kombinerer flere øvelsesmuligheder i én kompakt enhed, hvilket sparer plads og giver dig masser af valgmuligheder. Med vores multifunktionelle maskiner kan dine medlemmer udføre alt fra styrketræning og kredsløbstræning til funktionel træning og core-øvelser. Du kan med fordel tage et kig på vores pin loadet træningsmaskiner og plate loadet træningsmaskiner

Spar plads

Det pladsbesparende design af kabeltårne betyder, at du kan have flere træningsmuligheder i dit fitnesscenter uden at skulle bekymre dig om at have store maskiner, der tager for meget plads. Dette er især vigtigt for mindre fitnesscentre eller træningslokaler, hvor pladsen er begrænset, men hvor man stadig ønsker at tilbyde grundige og udtømmende træningsmuligheder.

Ved at integrere kabeltårne i dit fitnesscenter kan du også skabe mere plads til andre funktioner, som f.eks. vægtstænger, frie vægte eller gruppetræningslokaler med plads til mere funktionelt udstyr.

Dedikeret til kvalitet

Fitness360 er dedikerede til kvalitet og ydeevne. Vores kabeltræk er skabt ved hjælp af klasseteknologi og bygget med materialer af højeste kvalitet for at sikre deres holdbarhed og pålidelighed. Kvalitet er nemlig hjørnestenen i vores forretningsfilosofi, og vi går aldrig på kompromis med det. Vi forstår, at et fitnesscenter kræver udstyr, der kan tåle den daglige belastning og stadig yde optimalt. Du kan derfor være sikker på, at vores produkter vil modstå de mest intense træningssessioner og bevare deres fremragende præstation år efter år.

Stilrent og eksklusivt design fra Fitness360

Vi hos Fitness360 tilbyder et flot sortiment af træktårn i samme serie, der har et minimalistisk og stilrent design, alt lige fra greb og sæder til justeringshåndtag er udført i enten sort eller sølv. Dette udtrykker netop den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

Hos Fitness360 vægter vi kvalitet, design og pris meget højt. Vi mener, at der skal være en klar rød (sort) tråd gennem hele udvalget i et træningscenter. Derfor producerer vi altid vores udstyr i et mørkt, minimalistisk design. Dette har vi naturligvis videreført til vores sortiment af professionelle kabeltårn og kabeltræk.

Placér dine kabeltræk korrekt

Måling af træningsområdet, hvor træktårnet skal placeres, er af afgørende betydning for en vellykket installation og effektiv brug af udstyret. Når du måler op, skal du sikre dig, at stationen passer korrekt ind i træningsområdet og fungerer problemfrit i forhold til rummet omkring den.

Det er især også vigtigt at have et ordentligt gulv, der støtter op om træningen på kabelmaskinerne. Det bedste underlag til træktårnet er et solidt og stabilt gulv som beton, fliser eller træ. Dette sikrer, at kabelstationen forbliver på plads og ikke bevæger sig under træningen. Men det kan også være en god idé at placere gummifliser under kabelstationerne, da de fungerer som støddæmpende og beskytter gulvet mod slid.

Kontakt os

Med kabeltræk fra Fitness360, er du sikret maksimal værdi for pengene. Vores konkurrencedygtige priser og fremragende kundeservice gør os til den ideelle partner for dit fitnesscenter.

Ønsker du en bestemt type kabelstation som du ikke kan finde i vores sortiment, mangler du et indretningsforslag eller bare et godt tilbud, kontakt vores kundeservice her. Vi står også til rådighed med vejledning, hjælp eller idéer til, hvilke maskiner der passer bedst til dit projekt, samt hvordan du får mest ud af dem.

Scroll to Top

FRAGTMULIGHEDER

FRAGTTYPE

FRAGTPRIS

GRATIS FRAGT OVER

GLS SHOP

MAX 20 KG

40 KR

499 KR

GLS ERHVERV

MAX 20 KG

50 KR

499 KR

GLS PRIVAT

MAX 20 KG

60 KR

999 KR

TUNG PAKKE

20 KG – 32 KG

80 KR

999 KR

PALLEFRAGT

OVER 32 KG

239 KR

1.495 KR

GULVFRAGT

ALLE GULVPRODUKTER

295 KR

IKKE MULIGT

CLICK & COLLECT

AFHENTNING PÅ LAGER

KNUDLUNDVEJ 24
8653 THEM V. SILKEBORG

BETALINGSMULIGHEDER

KORTBETALING

Betal med Dankort, VISA eller Mastercard

APPLE PAY

Brug Apple Pay til køb i Safari på din iPhone, iPad eller Mac

MOBILEPAY

Betal med et simpelt swipe fra din MobilePay app

ANYDAY DELBETALING

Del dit køb op i 4, 6, 8 eller 10 rater – uden renter eller gebyrer

VIABILL DELBETALING

Del dit køb op i 10 rater – uden renter eller gebyrer

BANKOVERFØRSEL

Betal direkte til vores bankkonto

EAN BETALING

Betal via EAN-fakturering som offentlig institution