Søg

Plyo - Jump Box

Viser alle 3 resultater

Box jump kasser til crossfit og plyometrisk træning

Plyo boxe og box jump kasser er blevet populære på grund af deres alsidighed og effektivitet i træningen. Plyo boxe er især kendt for at være en favorit blandt crossfit-udøvere, hvor øvelsen “box jump” er en velkendt øvelse i dagens workout.

Men plyo boxe er ikke kun for personer, der træner funktionel fitness. De kan også bruges til plyometrisk træning, der er en form for træning, hvor du bruger hurtige og kraftfulde bevægelser til at øge muskelstyrken og eksplosiviteten. Plyometrisk træning fokuserer på at udvikle kroppens evne til at generere maksimal kraft på kort tid, hvilket kan hjælpe med at forbedre din præstation i sportsgrene som basketball, volley og løb.

Ved at træne på plyo boxe kan du styrke musklerne i ben, mave og ryg. Det kan også hjælpe med at forbedre din balance og koordination, da det kræver en vis grad af præcision og timing for at udføre øvelserne korrekt.

Hvilke type plyo box skal du vælge?

Der er flere faktorer, der spiller ind, når du skal vælge mellem en box jump kasse af træ og en blød plyo box. Box jump kasser af træ er mere stabile end de blødere plyo boxe, hvilket gør dem velegnede til tungere og mere balancekrævende øvelser. Hvis du træner med højere intensitet eller tungere vægte, kan en box jump kasse af træ være bedre egnet til dig.

Nogle oplever dog, at det kan være grænseoverskridende at hoppe op på en trækasse af frygt for at ramme de hårde kanter. Jo mere rutineret du er, jo mindre er dette dog typisk noget man tænker over. Men for en nybegynder eller lettere øvede kan en blød plyo box være mere overkommelig og være med til at eliminere den mentale barriere.

Selv som rutineret atlet eller motionist kan det være en fordel at benytte en soft plyo box, hvis du eksempelvis træner at øge din hoppehøjde. Til dette er vores soft plyo box tårn helt ideelt.

3-i-1 plyo boxe

Vores box jump kasse i træ og soft plyo box har tre indbyggede hoppehøjder efter de mest udbredte standarder. Tallene på kassen angiver sidens højde, der er hhv. 20 inches, 24 inches og 30 inches, hvilket svarer til cirka 50 cm, 60 cm og 75 cm. Du vender blot kassen efter den højde, du ønsker at hoppe på. Det gør også, at du kan træne dig op til at hoppe højere. Vil du have mulighed for lavere eller højere hoppehøjde, så vælg vores soft plyo tårn, hvor laveste hoppehøjde er 8 cm og højeste, når du stabler alle kasser oven på hinanden, er 160 cm.

Box jump kasser fra Fitness360

Træningsudstyr af mærket Fitness360, herunder plyo boxe, er udstyr i vores eget brand, som vi selv producerer. Det gør vi med afsæt i vores indgående viden om træning og fitnessbranchen. Det betyder, at udstyret er fremstillet i en kvalitet, der kan klare de træningsvilkår og øvelser, udstyret er beregnet til. Vores box jump kasser i træ er forstærket med et kryds indeni, der gør dem ekstra holdbare. Vores soft plyo boxe har et skumlag, der er betrukket med et slidstærkt vinylbetræk. Begge typer af kasser kan tåle mange timers intensiv træning og hårde landinger.

Scroll to Top

FRAGTMULIGHEDER

FRAGTTYPE

FRAGTPRIS

GRATIS FRAGT OVER

GLS SHOP

MAX 20 KG

40 KR

499 KR

GLS ERHVERV

MAX 20 KG

50 KR

499 KR

GLS PRIVAT

MAX 20 KG

60 KR

999 KR

TUNG PAKKE

20 KG – 32 KG

80 KR

999 KR

PALLEFRAGT

OVER 32 KG

239 KR

1.495 KR

GULVFRAGT

ALLE GULVPRODUKTER

295 KR

IKKE MULIGT

CLICK & COLLECT

AFHENTNING PÅ LAGER

KNUDLUNDVEJ 24
8653 THEM V. SILKEBORG

BETALINGSMULIGHEDER

KORTBETALING

Betal med Dankort, VISA eller Mastercard

APPLE PAY

Brug Apple Pay til køb i Safari på din iPhone, iPad eller Mac

MOBILEPAY

Betal med et simpelt swipe fra din MobilePay app

ANYDAY DELBETALING

Del dit køb op i 4, 6, 8 eller 10 rater – uden renter eller gebyrer

VIABILL DELBETALING

Del dit køb op i 10 rater – uden renter eller gebyrer

BANKOVERFØRSEL

Betal direkte til vores bankkonto

EAN BETALING

Betal via EAN-fakturering som offentlig institution