Concept2 BikeErg med PM5 Monitor

12.999,00 kr.

Concept2 BikeErg er en motionscykel for den profesionelle. Her får du samme høje kvalitet som hos romaskinen og SkiErg, samt det samme lækre modstandssystem med luft. Du kan ændre i modstanden på siden af svinghjulet, hvor du har ti forskellige modstandsniveauer.

Her får du derfor også et blødt og glidende tråd, som bliver hårdere jo flere kræfter du lægger i træningen. Her kommer du ikke til at mangler udfordringer!

Cyklen har også samme computer som man kender fra de øvrige produkter. Her får du den brugervenlige PM5 monitor, som giver direkte information om din træning. Computeren kan naturligvis indstilles til dansk. Denne er også kalibreret og du kan derfor nemt måle dine resultater med andre. Du kan vælge mellem forskellige visninger og flere forskellige programmer som fiskespil, dartspil og race. Ud over dette, får du selvfølgelig vist de vigtigste data, som tid, distance, rotag, 500 meter tid, kalorieforbrug, watt m.m.

FRI FRAGT FRA 499 KR

1-2 HVERDAGES LEVERING

4,9 PÅ TRUSTPILOT

7 BETALINGSMETODER

BikeErg er den nyeste tilføjelse til Concept2 sortimentet

Ved køb af denne Concept2 BikeErg får du samme høje kvalitet som hos romaskinen og SkiErg, samt det samme lækre modstandssystem med luft. Du kan ændre i modstanden på siden af svinghjulet, hvor du har ti forskellige modstandsniveauer. Du får derfor også et blødt og glidende tråd, som bliver hårdere jo flere kræfter du lægger i træningen. BikeErg har desuden friløb, hvilket gør at svinghjulet stadig kører rundt, når man stopper med at træde i pedalerne, så du har mulighed for intensiv intervaltræning.

Concept2 BikeErg er selvgenererende og kræver derfor ingen strøm. Du har derfor mulighed for at flytte den rundt som du har lyst, og kan her gøre brug af transporthjulene foran på cyklen, for at gøre dette så nemt som muligt. Både sadel og styr er desuden nemme at justere, så du altid kan finde den mest komfortable siddestilling.

Cyklen har samme computer som man kender fra de øvrige produkter. Her får du den brugervenlige PM5 monitor, som giver direkte information om din træning. Computeren kan naturligvis indstilles til dansk. Denne er også kalibreret og du kan derfor nemt måle dine resultater med andre. Du kan vælge mellem forskellige visninger og flere forskellige programmer som fiskespil, dartspil og race. Ud over dette, får du selvfølgelig vist de vigtigste data, som tid, distance, rotag, 500 meter tid, kalorieforbrug, watt m.m.

Du har også mulighed for at tilkoble et trådløst pulsbælte til monitoren og få vist din puls på skærmen under træning. Herudover kan du også tilkøbe Concept2 holder til smartphone og downloade forskellige cykelapps, som f.eks. den populære ZWIFT.

Læs mere om Concept2 BikeErg her.

Se hele vores udvalg af cardiomaskiner fra Concept2 her.

Vægt 30 kg
Brand

Varenr.

Farve