Søg

Skimaskine – Pro inkl. Gulvstander

Skimaskine – Pro inkl. Gulvstander

9.498 kr.

➤ Skimaskine i kommerciel kvalitet
Flydende og realistisk træk
Juster modstand i 10 niveauer
➤ Ergonomiske håndtag
➤ Intuitiv LCD skærm med Bluetooth (tilkobling til Kinomap eller pulsbælte)

Sælges også som en model til vægmontering uden gulvstander. Denne model kan købes her

Vores Fitness360 Skimaskine Pro er en perfekt maskine til dig der vil have en prisvenlig skimaskine i høj kvalitet. Skimaskinen er udviklet til kommercielt brug, og kan derfor med fordel bruges til både store fitnesscentre, mindre foreninger, sportsklubber, virksomheder, crossfit boxe og til den kvalitetsbevidste privatkunde. Udfør alle ski-teknikker, som er kendt inden for eksempelvis langrend-sporten. Lav individuelle højre og venstre træk i håndtaget, samt det klassiske “samtidig træk” kendt fra nordisk langrend.

Denne skimaskine giver et flydende og realistisk træk, der samtidigt er meget støjsvag. Det er muligt at justere luftmodstanden i 10 intervaller. Dermed kan du gradvist øge eller lette modstanden i dine træk.

Fordele ved Fitness360 skimaskine pro

Vores Fitness360 Skimaskine er din vej til træningsoplevelse i topkvalitet. Her er nogle af fordelene ved vores skimaskine:

  • En god oplevelse: 10-taks vindmodstandssystemet giver dig mulighed for at tilpasse modstanden efter dine præferencer og træningsbehov, hvilket sikrer en effektiv træning uanset dit niveau. Samtidig giver maskinen dig et særdeles lydløst, jævnt og realistisk ro-træk. Komforten er også prioriteret med det ergonomiske håndtag.
  • Intuitiv skærm: Med den smarte LCD skærm, får du et hav af muligheder og funktioner til brug under din træning. Herunder bl.a. distance, hastighed, tempo, tid, kalorier, intervaller og watt. Du kan også via Bluetooth koble dig på Kinomap-appen eller på et pulsbælte (medfølger ikke).
  • Alsidighed: Lav individuelle træk med enten højre og venstre træk i håndtaget eller det klassiske “samtidige træk”. Du har også mulighed for at maskinen enten skal stå frit via gulvstander eller fastmonteres til en væg. Det er helt op til dig.
  • Høj kvalitet: Stelkonstruktionen er fremstillet af i kraftigt stål i høj kvalitet, og er derfor designet til at holde til selv de mest intense sessions. Du kan derfor træne med tillid og ro i sindet.
  • Stilrent design: Den sorte gennemgående finish på skimaskinen tilføjer et elegant touch til ethvert træningsrum, hvilket gør det til et æstetisk tiltalende tilføjelse til både kommercielle centre eller til dit home gym.
  • Prisvenlig: Til trods for dens imponerende kvalitet og design, er vores skimaskine særdeles prisvenlig, hvilket gør det til et attraktivt valg for alle, der ønsker en effektiv og overkommelig cardiomaskine.

Se hele vores sortiment af cardiomaskiner her.

Juster modstanden til dit niveau

10-taks vindmodstandssystemet giver dig mulighed for at tilpasse modstanden efter dine præferencer og træningsbehov, hvilket sikrer en effektiv træning uanset dit niveau. Betragt det som gear på en cykel; jo lavere du sætter den, des mindre modstand er der i fanen og du kan derfor trække nemmere og hurtigtere. Omvendt, jo højere du sætter den, des mere modstand er der i fanen og du oplever derfor et hårdere og langsommere træk.

Intuitiv skærm med Kinomap

Vores intuitive skærm er nem at betjene, og giver dig et hav af muligheder og funktioner til brug under din træning. Herunder visning af bl.a. distance, hastighed, tempo, tid, kalorier, intervaller og watt. Du kan også via Bluetooth koble dig på Kinomap-appen. Kinomap er en populær fitness- og træningsapp, der giver dig en interaktiv oplevelse i forbindelse med din træning. Du kan downloade appen helt gratis, der hvor du henter dine apps.

Nem at flytte

Når du vælger en skimaskine med gulvstander, tilvælger du naturligvis muligheden for fleksibilitet. Derfor er der naturligvis hjul bag på gulvpladen, så du nemt og bekvemt kan tippe gulvpladen og frem og skubbe skimaskinen derhen, hvor du har brug for den, eller hvor den ikke stå i vejen. Husk at du også har mulighed for at købe skimaskinen uden gulvstander, hvis du blot ønsker en fastmonteret løsning.

Vægt 60 kg
Størrelse 57 × 64 × 132 cm
Brand

Varenr.

Farve

Længde

Bredde

Højde

Vægt

Bluetooth

, ,

Modstand

,

Strømtilslutning

Strøm (Monitor)

Transporthjul

Vi anbefaler at du regelmæssigt tørrer maskinen af, da eksempelvis snavs og småsten kan beskadige trækket og bundpladen på længere sigt. Du kan bruge en hårdt opvredet klud med vand og mild rengøringssæbe. Brug ikke en skuresvamp, mineralske syrer, sprit eller andre grove slibemidler eller hårde kemikalier. Efter +250 timers brug eller efter månedlig brug i kommercielle steder, anbefaler vi at du efterser og kontrollere for slitage, og desuden efterspænder skruer og møtrikker om nødvendigt.

Skærmen kan vise alle tænkelig data, herunder: total distance, tid, kalorier, WATT & AVE WATT, hastighed (både nu og gennemsnitligt/500 m), projekteret mål hvis hastighed holdes, power bar og puls, hvis du selv har et pulsbælte med bluetooth. Via bluetooth kan du også koble dig på Kinomap appen via din telefon.

Skærmen kan også programmeres til HITT intervaller (20/10 – 10/20 – custom) og programmeres til mål (tid – distance – kalorier). Med knapperne på skærmen kan du nemt vælge mellem den måleenhed der giver mest mening for dig; antal meter, hastighed, watt eller kalorer. Desuden kan du også nemt skrue op eller ned for lysstyrken i skærmen.

Skimaskinen fylder 128 cm i længden/dybden og 61 cm i bredden. Dertil er maskinen 215 cm høj. Maskinens mål er baseret på den medfølgende gulvstander. Husk du også kan købe skimaskinen uden gulvstander, hvis du vil have den fastmonteret til en væg. I så fald fylder skimaskinen kun 40 x 48 cm af gulvpladsen.

Kinomap er en populær fitness- og træningsapp, der giver dig en interaktiv oplevelse i forbindelse med din træning. Kinomap giver dig adgang til et stort udvalg af virtuelle træningsruter over hele verden – og der kommer løbende nye og udfordrende strækninger fra hele verden. I skrivende stund finder du over 10.000 ruter og videoer. Kinomap giver dig samtidig mulighed for at få et komplet overblik over din træningsdata, og kan bruges som log til alle dine cardio workouts. Husk vores Romaskine Pro også kan kobles op på Kinomap. Du kan downloade appen gratis, der hvor du henter dine apps. Du kan også læse meget mere om Kinomap-appen her.

Ja, men hoveddelen er samlet. Du skal påmontere tårnet med armene og håndtagene, samt montere den på gulvstanderen. Husk også at komme to DD-batterier i skærmen. Herefter er du kørende. Der er en udførlig instruktionsvejledning med, så samling burde være lige til for de fleste.

Da skimaskinen med gulvstander vejer over 50 kg og ankommer i to kasser, sender vi den med Danske Fragtmænd. Her pakker vi kasserne fastspændt, forsvarligt og oprejst på en halvpalle, således kassen og maskinen ikke tager skade under fragt.

Palleforsendelser leveres som udgangspunkt til kantsten, så du skal enten være hjemme til at modtage forsendelsen, eller du skal notere hvor Danske Fragtmænd kan sætte forsendelsen på din adresse. Det skal naturligvis være et sted der er let tilgængelig med en palleløfter.

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Skimaskine – Pro inkl. Gulvstander

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!