Skimaskine – Pro inkl. Gulvstander

9.499,00 kr.

Vores Fitness360 Skimaskine Pro inkl. Gulvstander er udviklet specifikt til det professionelle marked. Du er derfor garanteret høj kvalitet og lang levetid!

Det er muligt at justere modstanden på maskinen, så du gradvist kan øge belastningen i din træning. Udfør alle ski-teknikker, som er kendt inden for eksempelvis langrend-sporten. Lav individuelle højre og venstre træk i håndtaget, samt det klassiske “samtidig træk” kendt fra nordisk langrend.

Med vores skimaskine får du mulighed for at træne både styrke og udholdenhed, og med den smarte skærm får du et hav af programmer og funktioner til brug under din træning.

Den perfekte skimaskine til genoptræning, fitness i centre, eller til den kvalitetsbevidste privatforbruger.

OBS! Denne skimaskine sælges også som en model til vægmontering – uden gulvstander. Denne model kan købes her

Varenummer FT6020 Kategorier , ,

Fitness360 Skimaskine – Pro inkl. Gulvstander

Med vores Fitness360 Skimaskine – Pro inkl. Gulvstander får du en skitræner i professionel kvalitet! En skimaskine behøver ikke være dyr, for at være god. Vores maskine er udviklet til det professionelle marked, og til en utrolig skarp pris. Skimaskinen har et brugervenligt og multifunktionelt display der viser resultater, tider, watt og meget mere. På displayet kan du også prøve kræfter med en af de mange forud installerede programmer. Det er blandt andet muligt at træne alle de kendte ski-teknikker inden for langrend sporten.

En skimaskine giver effektiv cardio træning med høj kalorieforbrænding

Træning på skimaskiner er ikke kun sjovt og underholdende, det er også yderst effektivt. En skitræner tilbyder en anderledes form for konditons træning, hvor det handler mere om styrken i torso og armene end styrken i benene.

Med en skimaskine får man aktiveret mange forskellige muskelgrupper, og det er muligt at få pulsen højt op, hvilket giver en træning hvor man har mulighed for en meget høj kalorieforbrænding.

Er du i tvivl om en skimaskine er den rette cardiomaskine for dig, så kan du altid komme forbi vores showroom i Them og prøve de forskellige maskiner af. Vi har blandt andet også romaskine, AirBike og andet cardioudstyr i høj kvalitet.

OBS! Denne skimaskine sælges også som en model til vægmontering – uden gulvstander. Denne model kan købes her

Vægt 50 kg
Brand

Fitness360

Varenr.

FT6019

Farve

Sort

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Skimaskine – Pro inkl. Gulvstander

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!