Søg

Concept2 RowErg Model D med PM5 Monitor

10.999,00 kr.

En Concept2 RowErg Romaskine Model D er velegnet til de store og profesionelle centre og bokse, samt til roklubber, virksomheder og derhjemme. Udgaven model D.

Concept2 romaskinen er til dem, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet. Den interaktive PM5 monitor giver et hav af muligheder, som er uddybet i beskrivelses-afsnittet.

En romaskine giver en god træning af kroppens store muskelgrupper – typisk bliver hele 80% af kroppens muskler brugt ved roning som træningsform. Med en romaskine af denne kaliber, kommer du tæt på en oplevelse af at ro på vandet, da den unikke luftmodtand giver et flydende og realistisk træk.

Se hele vores udvalg af cardiomaskiner fra Concept2 her.

FRI FRAGT FRA 499 KR

1-2 HVERDAGES LEVERING

4,9 PÅ TRUSTPILOT

7 BETALINGSMETODER

Concept2 RowErg Model D romaskine med Interaktiv PM5 computer

Denne Concept2 RowErg Model D romaskine har en PM5 computer monteret, som giver en masse ekstra funktioner og fordele, i forhold til de traditionelle romaskiner. Alt fra avanceret træningsstatistikker og resultater til underholdende ro-spil er at finde på computeren.

Concept2 romaskiner er ofte at se ved de store CrossFit konkurrencer i ind- og udlandet, og du er derfor sikker på romaskinens kvalitet og pålidelighed.

Funktioner:

PM5 monitoren er utrolig nem at betjene, og indeholder en masse funktioner. Skærmen starter op og levere data, så snart svinghjulet begynder at dreje. Hvis du ønsker at bruge en udvalgt funktion, kan du via den menu-styrede betjening, nemt få adgang til alle workout-programmer, tidligere workout resultater og meget mere.

Data og skærm:

PM5 skærmen angiver distance, hastighed, tempo, kalorier og watt, og du kan vælge mellem fem skærmindstillings muligheder. De er: Alle data, kraft kurve, søjlediagram, stor skrift og paceboat/pacer. PM5 har baggrundsbelysning i skærmen som giver øget synlighed. Skærmen tændes automatisk når monitor aktiveres, og forbliver oplyst igennem hele dit træningspas.

Trådløs pulsmåling:

PM5 understøtter ANT+ og Bluetooth Smart til trådløs pulsmåling. For at bruge denne funktion, skal du bruge et brystbælte, som understøttes af en af disse teknologier. Bemærk venligst at PM5 understøtter Bluetooth Smart, og ikke Bluetooth. Mærker som spiller sammen med disse teknologier er bl.a. Garmin, Polar og Sunnto.

Pulsbælter sælges seperat.

USB Flash Drive kompatibel:

PM5 kan lagre dine data på 2 måder: Enten via den indbyggede hukommelse i selve monitoren. Eller via medfølgende USB-nøgle. USB-nøglen gemmer dine træningsdata og præferencer, og gør dine data bærbare. Med Concept2 Utility-softwaren, som er gratis tilgængelig, kan du uploade data til din online dagbog. Eller overføre data til din Mac computer eller pc. PM5 er kun kompatibel med FAT og FAT32 USB formater. 

Strøm tilførsel:

PM5 bruger 2 stk. D batterier. Under din træning vil monitoren trække strøm via svinghjulet og forlænge batteriernes levetid.

Spil:

Som en sjov ekstra feature, har PM5 monitoren følgende spilmuligheder, som du kan give dig i kast med under din rotræning: Fiske spil, dart spil, mål træning og Biathlon.

Konkurrencer:

Nøjagtigheden af PM5 monitoren gør den ideel til brug ved konkurrencer. Med en PM5 monitor kan du konkurrere mod andre, uanset om de er i samme rum eller på et andet kontinent. Concept 2 romaskiner er ofte set ved de store og professionelle CrossFit konkurrencer.

Læs mere om Concept2 RowErg her.

Se hele vores udvalg af cardiomaskiner fra Concept2 her.

Vægt 32 kg
Størrelse 145 × 45 × 55 cm
Brand

Varenr.

Farve

Max Brugervægt

Scroll to Top

FRAGTMULIGHEDER

FRAGTTYPE

FRAGTPRIS

GRATIS FRAGT OVER

GLS SHOP

MAX 20 KG

40 KR

499 KR

GLS ERHVERV

MAX 20 KG

50 KR

499 KR

GLS PRIVAT

MAX 20 KG

60 KR

999 KR

TUNG PAKKE

20 KG – 32 KG

80 KR

999 KR

PALLEFRAGT

OVER 32 KG

239 KR

1.495 KR

GULVFRAGT

ALLE GULVPRODUKTER

295 KR

IKKE MULIGT

CLICK & COLLECT

AFHENTNING PÅ LAGER

KNUDLUNDVEJ 24
8653 THEM V. SILKEBORG

BETALINGSMULIGHEDER

KORTBETALING

Betal med Dankort, VISA eller Mastercard

APPLE PAY

Brug Apple Pay til køb i Safari på din iPhone, iPad eller Mac

MOBILEPAY

Betal med et simpelt swipe fra din MobilePay app

ANYDAY DELBETALING

Del dit køb op i 4, 6, 8 eller 10 rater – uden renter eller gebyrer

VIABILL DELBETALING

Del dit køb op i 10 rater – uden renter eller gebyrer

BANKOVERFØRSEL

Betal direkte til vores bankkonto

EAN BETALING

Betal via EAN-fakturering som offentlig institution

Tak for din interesse i

Concept2 RowErg Model D med PM5 Monitor

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!