Booty Band Træningselastik

-50%

Booty Band Træningselastik

9,50 kr.29,50 kr.

-
+

Fitness360 Booty Bands træningselastikker til eksempelvis træning af lår og baller. Elastikkerne kan benyttes til opvarmning, fitness, styrke og rehabilitering, men er efterhånden mest kendt for at være velegnet til at styrke lår og baller. Elastikkerne har en bredde på 30 cm.
Vi bruger kun kvalitets-gummi i vores elastikker, som sikrer dig et tykkere og stærkere produkt.

Vælg mellem 5 størrelser:

Grøn – Meget Let (300 x 50 x 0,4 mm)
Blå – Let (300 x 50 x 0,6 mm)
Gul – Middel (300 x 50 x 0,8 mm)
Rød – Stærk (300 x 50 x 10 mm)
Sort – Meget Stærk (300 x 50 x 12 mm)

Booty Bands sælges stykvis, men kan også købes med større rabat i vores Booty Bands Pakke her

Fitness360 Booty Band Træningselastikker

En Booty Band Træningselastik er perfekt til at træne og styrke ben og baller! Træningselastikkerne er perfekte til opvarmning, genoptræning og stabilitetstræning. Elastikkerne kan nemt inkorporeres som en del af hjemmetræningsrutinen, eller smides med i tasken ned i træningscenteret. Mulighederne er mange.

Booty Band træningselastikker giver mulighed for en varierende og sjov træning, da man har mulighed for at lave mange forskellige øvelser. Hver træning kan byde på nye øvelser og man kan træne næsten hele kroppen ved brug af en Booty Band træningselastik.

Booty Bands træningselastikker er kompakte og praktiske

Booty Band træningselastikker er også perfekte til funktionel træning. Det er et yderst praktisk træningsudstyr, da man kan have dem med sig overalt; i træningscenteret, i fitnesscenteret, på løbeturen eller med på ferien. Man kan altid holde sine træningsrutiner ved lige med disse små mirakelværktøjer. Elastikkerne vejer næsten ingenting, så smid dem endelig i rejsekufferten, næste gang du er afsted.

Træning til alle niveauer med en Booty Band træningselastik fra Fitness360

Du kan med fordel gøre brug af Booty Bands, hvis du er i gang med genoptræning, vægttab eller hvis du ønsker en effektiv træning af dine ben eller din bagdel. Derudover kan Booty Bands træningselastikker bruges uanset om du er gammel eller ung, og med 5 forskellige størrelser og sværhedsgrader, er der noget til alle og til hvert niveau.

Find ud af hvilken sværhedsgrad der passer bedst til dig og køb dine Booty Bands træningselastikker i dag.

Se alle vores træningselastikker her

Vægt 0,1 kg
Størrelse 30 × 5 × 0,5 cm
Brand

Fitness360

Varenr.

FT1066

Farve

Sort, Blå, Grøn, Gul, Rød

Materiale

Gummi

Dimension

30×5 cm

Størrelse

Grøn – Meget Let, Blå – Let, Gul – Middel, Rød – Stærk, Sort – Meget Stærk

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Booty Band Træningselastik

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!