-20%

Powerband Træningselastik

59,25 kr.231,25 kr.

Fitness360 Powerband træningselastikker til brug under pull ups, mobilitetsøvelser eller til din styrketræning. Se vores video med 6 forslag til øvelser med Powerbands længere nede.

Alle Powerband træningselastikker har samme længde (ca. 104 cm / 208 cm totallængde), det er kun bredde og styrke der er forskellig. Vores træningselastikker er desuden produceret i latex/naturgummi, som sikrer dig et stærkere produkt, med længere levetid end gummielastikker.

Powerbands fås i følgende 7 forskellige størrelser og kg-modstandsbelastning:

Gul – 0,6 cm – 11 kg
Rød – 1,3 cm – 22 kg
Sort – 2,1 cm – 29 kg
Lilla – 3,2 cm – 40 kg
Grøn – 4,5 cm – 54 kg
Blå – 6,4 cm – 68 kg
Orange – 8,3 cm – 77 kg

Powerbands sælges stykvis.

FITNESS360 POWERBAND TRÆNINGSELASTIKKER

Et Powerband er en lang og stærk træningselastik, der giver stor variation til din træning! Træningselastikken giver næsten uendelige muligheder og øvelser, som hver i sær kan træne forskellige muskelgrupper af kroppen. Dette giver en god variation i træningen hver dag, og det er helt op til dig hvor varierende din træning skal være.

Vores Fitness360 træningselastikker er produceret i latex/naturgummi, som sikrer dig et stærkere produkt, med længere levetid end almindelige gummielastikker. Latexelastikker er desuden 300% stærkere end almindelige gummielastikker. Desuden er du sikker på, at vores elastikker ikke mister deres farve/bliver hvide med tiden.

Powerband træningselastikker er praktiske og kompakte

Ud over at Powerbands er et perfekt supplement til styrketræning, og et fantastisk redskab til funktionel træning, så er det også et yderst praktisk træningsudstyr. Træningselastikken er ideel at have med i tasken eller kufferten, når man er på farten eller ude at rejse og kan nemt hives frem, når din krop har brug at blive aktiveret. Det er kort sagt den bedste træningselastik du kan finde!

Træning til alle niveauer med træningselastikker fra Fitness360

Du kan med fordel gøre brug af Powerbands, om du så dyrker CrossFit eller er i gang med genoptræning, eller om du er ung eller gammel.

Med 7 forskellige størrelser og sværhedsgrader, er der noget til alle og enhver. Find ud af hvilken styrke der passer bedst til dig og køb din træningselastik allerede i dag.

Tilgængelig i 7 størrelser (elastikkens bredde) & sværhedsgrader (kg-modstandsbelastning):

Gul – 0,6 cm – 11 kg
Rød – 1,3 cm – 22 kg
Sort – 2,1 cm – 29 kg
Lilla – 3,2 cm – 40 kg
Grøn – 4,5 cm – 54 kg
Blå – 6,4 cm – 68 kg
Orange – 8,3 cm – 77 kg

Se vores øvrige udvalg af træningselastikker her

Vægt N/A
Størrelse 28 × 8 × 8 cm
Brand

Fitness360

Varenr.

FT1020

Materiale

Gummi

Farve

Blå, Grøn, Gul, Lilla, Orange, Rød, Sort

Længde

104 cm

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Powerband Træningselastik

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!