Slam Balls – 2-80 kg

Slam Balls – 2-80 kg

119 kr.2.299 kr.

-
+

MM Custom Gym Slam Balls til brug ved CrossFit / funktionel træning. Bolden er designet til at blive kastet og smidt hårdt i både væg og gulv. Der er ingen bounce eller hop i bolden, hvilket vil sige, at når bolden rammer enten væg eller gulv, vil den lande dødt og ikke returnere. Det lave bounce opnås med fyld af sand, som pustes ind i bolden under produktionen.

Tilgængelig i over 20 forskellige størrelser fra 2-80 kg.

De bedste Slam Balls til CrossFit – funktionel træning

Med Slam Balls kan du træne hele kroppen og få pulsen helt op. Træning med denne type bold er anderledes end mange af de traditionelle træningsmetoder, da man kaster/slammer bolden i jorden eller i væggen med hård kraft. Ud over at være en sjov afveksling i den almindelige træning, kan Slam Balls også bruges til styrketræning, som alternativ til Atlas Sten. Boldene fungerer dog klart bedst til dét som de er blevet lavet til; at blive smidt, kastet og slammet i jorden.

Disse type bolde er efterhånden blevet ret populære, og findes i næsten alle centre eller boks i dag. Når du smider bolden imod en flade vil den ikke bounce tilbage. Der laves derfor mange hårde og manuelle gentagelser med drops og løft, så man får stimuleret mangle flere muskler på én gang. Det lave bounce opnås ved at fyldet i en Slam Ball er sand som pustes ind.

Træning med en Slam Ball er for alle, uanset niveau og erfaring. Vi har et stort udvalg af træningsbolde. Med over 20 forskellige vægtklasser fra 2 kg til 80 kg, så kan du med garanti også finde en bold der passer helt perfekt til dit niveau og behov.

Hvad er forskellen på de forskellige typer træningsbolde?

Hos Fitness360.dk har vi et bredt udvalg af træningsbolde i mange størrelser. Blandt de mest populære træningsbolde er vores Wall Balls, Slam Balls og Medicinbolde. Men hvad er forskellen på de forskellige træningsbolde? Vi prøver at give dig et overblik herunder.

  • Medicinbolde: En Medicinbold er en fast og hårdt oppustet træningsbold. Bolden kan i en vis grad sammenlignes med den amerikanske “Dodgeball”, da det er en let bold med et godt bounce. Selve bolden er lavet i gummi og dens ydre er delvis glat og delvis nubret, der sørger for et godt greb i bolden. Denne type bold vejer typisk under 10 kg, og er derfor god til øvelser som Ab Twist (Russian Twist) og øvelser, hvor du skal kaste med en bold til en træningsmakker eller op af væg.
  • Wall Balls: En Wall Ball er typisk en lidt større træningsbold (størrelsesmæssigt – ikke vægtmæssigt). Vores Wall Ball har et slidstærkt vinyl/nylon ydre, der sikrer et behageligt og fast greb. En Wall Ball er ikke fyldt med luft, hvilket gør bolden fast og afbalanceret. Denne type bold er mest velegnet til, som navnet også indikerer, at kaste op af væg eller på ball plate.
  • Slam Balls: Slam Balls er designet til at blive kastet og smidt hårdt i både væg og gulv. Der er ingen bounce eller hop i bolden. Dette betyder, at når bolden rammer enten væg eller gulv, vil den lande dødt og ikke returnere. Det lave bounce opnås med fyld af sand, som pustes ind i bolden under produktionen.

Se alle vores træningsbolde her!

Vægt N/A
Størrelse 40 × 40 × 40 cm
Brand

MM Custom Gym

Varenr.

FT1012

Farve

Sort

Vægt

2 kg, 4 kg, 6 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg, 12 kg, 15 kg, 20 kg, 25 kg, 30 kg, 35 kg, 40 kg, 45 kg, 50 kg, 55 kg, 60 kg, 65 kg, 70 kg, 75 kg, 80 kg

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Slam Balls – 2-80 kg

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!