Justerbar Vægtvest – 10 kg-30 kg

-25%

Justerbar Vægtvest – 10 kg-30 kg

599 kr.1.199 kr.

-
+

Justerbar vægtvest på 10 kg, 20 kg eller 30 kg fra Fitness360. Øg intensitet at din træning med noget ekstra kropsvægt. En vægtvest bruges både under CrossFit træning og under løb.

Hver lomme i vesten indeholder et vægtlod på 1 kg. Du kan derfor selv tage vægtlodder af og på, alt efter den ønskede vægt. Toppen af hver lomme har en velcrolukning som sikrer nem og hurtig justering af vægten på vesten.

Vægtvesten er lavet i et kraftigt vandafvisende materiale, der tåler udendørs brug. Vestens fordel ved at være vandafvisende er også, at den ikke suger sved under træning.

Vægtlodder medfølger – 1 kg pr. vægtlod

Vægtvesten fås i 10 kg, 20 kg eller 30 kg.

Justerbar Vægtvest – 10 kg – 20 kg & 30 kg

Vores justerbar vægtvest på 10, 20 eller 30 kg er fremstillet i slidstærkt og vandafvisende materiale der tåler sved, vind og vejr. Dette betyder, at vesten ikke suger sved eller regn under træningen, således du pludseligt får en endnu tungere belastning. Med en vægtvest tilfører du kroppen ekstra vægtmæssig belastning, og du får derfor mere ud af din træning med vægtvest end ved træning med din egen kropsvægt. En vægtvest er derfor for dig, der virkelig har brug for at mærke fremgang i din træning.

En vægtvest gør samtidigt en lang række populære øvelser mere udfordrende! Smæk vesten over hovedet inden du tager dine push ups, pull ups, muscle ups, squats, burpees m.m. – eller smæk vesten på til din næste løbetur. Den ekstra vægt på kroppen giver automatisk en højere forbrænding og mulighed for at opbygge mere muskel.

Vægtveste er særlig udbredt indenfor CrossFit, da man her arbejder meget med brug af egen kropsvægt. Derudover er vægtvesten også populært til løb og styrketræning.

Vi anbefaler at man først gør brug af en vægtvest, når man har en vis grundform. Dette skyldtes, at eksempelvis dine knæ og ben generelt ikke er vant til den ekstra kilobelastning.

Med en justerbar vægtvest kan du justere efter din fremgang

Fordelen ved denne type vægtvest er, at vestens samlede vægt kan justeres fra gang til gang. Vores justerbare vægtvest består nemlig af vægtlodder af 1 kg. En vægtvest på 10 kg består af 10 lodder, en på 20 kg består 20 lodder osv.

Disse vægtlodder kan nemt tages ud og puttes i igen, så man fra gang til gang nemt kan justere totalvægten af vesten.

Fordelen ved at man kan tilpasse vægten er ligesom med alt andet træning – man kan starte roligt ud og gradvist øge belastningen i takt med ens fremskridt. Præcis som man kender det fra træningsmaskinerne.

Se vores sortiment af vægtveste og funktionelt udstyr her

Vægt N/A
Størrelse 10 × 10 × 10 cm
Brand

Fitness360

Varenr.

FT1028

Farve

Sort

Vægt

10 kg, 20 kg, 30 kg

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Justerbar Vægtvest – 10 kg-30 kg

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!