Pris
Sortér efter
Kategori
Lager
Pris
Kategori
Lager

Cardiomaskiner

Fitness360 Cardiomaskiner

Hos Fitness360 har vi et stort udvalg af cardiomaskiner i professionel kvalitet til både erhvervs- & privatkunder.

Vores serie af cardiomaskiner dækker over flere prisniveauer og kvaliteter. Udstyret er udviklet til både hjemmetræning, mindre kommercielle lokationer samt store kommercielle lokationer.

Fælles for de fleste af vores cardiomaskiner er, at du kan vælge mellem en pris- og brugervenlig LED skærm og en multifunktionel Touch Skærm.

Alle maskinerne i vores serie har et minimalistisk og stilrent design, og er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker netop den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

Hos Fitness360 vægter vi kvalitet, design og pris meget højt. Hele vores filosofi for træningsudstyr er, at der skal være en klar rød (sort) tråd gennem hele udvalget i et træningscenter. Derfor producerer vi altid vores udstyr i et sort minimalistisk design. Dette har vi naturligvis videreført til vores sortiment af professionelle træningsmaskiner.

Foretag en god investering med en af vores cardiomaskiner, der passer perfekt i både mindre fitnesscentre eller til et homegym.

Vi tilbyder derudover også de populære Concept2 maskiner: RowErg Model D, SkiErg og BikeErg.

Alle vores maskiner har en lang række funktioner der gør det muligt at tilpasse din træning, så du får mest muligt ud af din indsats.

Ønsker du et godt tilbud på flere maskiner kontakt vores kundeservice her.

Scroll til toppen