Pin Loaded Styrkemaskiner

Viser alle 24 resultater

Fitness360 Pin Loaded Styrkemaskiner

Hos Fitness360 har vi et stort udvalg af pin loaded styrkemaskiner. Denne serie af styrkemaskiner er de “klassiske” maskiner med et påmonteret vægtmagasin, hvori der hurtigt kan vælges vægtbelastning med en “pin”.

Maskinerne i denne serie har en minimalistisk og stilren “kasse” til vægtmagasinet. Kassen består af mørktonet plexiglas og en stålplade med laserskåret Fitness360 logo. Kassen fremstår således meget “luftig” og giver et eksklusivt udtryk i centeret. Samtidig er toppen af kassen udformet med en uddybning til en drikkedunk og til opbevaring af mobiltelefon og lignende tilbehør.
Samtidigt er alt på maskinen, lige fra greb til justeringshåndtag, udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker netop den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

I vores serie af pin loaded styrkemaskiner finder du alt fra de klassiske maskiner som chest- & leg press til split-baserede maskiner, der giver mulighed for at træne flere muskelgrupper i én og samme maskine, og samtidig spare på det dyrebare gulvareal.

Hos Fitness360 vægter vi kvalitet, design og pris meget højt. Hele vores filosofi for vores træningsudstyr er, at der skal være en klar rød tråd gennem hele udvalget i et træningscenter. Derfor producerer vi altid vores udstyr i et sort minimalistisk design. Dette har vi naturligvis videreført til vores sortiment af professionelle træningsmaskiner.

Ønsker du en bestemt type pin loaded maskine som du ikke kan finde i vores sortiment, et indretningsforslag eller bare et godt tilbud, kontakt vores kundeservice her.