CASE: MAC BAREN

ET ALSIDIGT TRÆNINGSRUM MED PLADS TIL ALLE

Hos Fitness360 har vi hjulpet Mac Baren med at skabe et klassisk træningsrum med et fint udvalg af træningsudstyr og -maskiner, der imødekommer alle slags træningsbehov.

Mac Baren er en gammel og traditionsrig virksomhed, der har eksisteret gennem generationer og operer på 74 markeder og har på verdensplan over 200 medarbejdere. Hovedsædet i Svendborg rummer de fleste af virksomhedens afdelinger – fra produktion til salg. Det var et aktivt valg fra virksomheden, at de ønskede at give deres medarbejdere mulighed for at træne i løbet af dagen.

Vi mødte Jens, der er produktionschef hos Mac Baren, og som var tovholder på dette projekt. Vi mødte ham et par måneder efter opstilling, for at snakke lidt om træningsrummet og om processen.

Han fortæller os, at det var et stort ønske fra medarbejderne, at de kunne klemme en træning ind i løbet af deres dag. Specielt i virksomhedens produktionsafdeling, var det et stort ønske, og virksomheden troede på, at rummet ville have en gavnlig effekt på  medarbejdernes trivsel, sundhed og produktivitet.

For Mac Baren var det vigtigt, at træningsrummet rummede alle aspekter af træningsspektret. Derfor skulle der være cardiomaskiner som løbebånd, crosstrainers, motionercykler og en romaskine. Samtidig var det vigtigt, at der var et præsentabelt udvalg af pin loaded maskiner, så medarbejderne kunne få trænet alle muskelgrupper.

Samtidigt var det vigtigt med et bredt udvalg af håndvægte og kettlebells, samt et par wall balls, således dem der ønskede at træne med frivægt også havde mulighed for dette. Kettlebells og wall balls blev placeret i et rack-område med gummigulv, som ligger op til lidt mere funktionel styrketræning. Her blev multistations-racket monteret med monkey bars i toppen, således der også blev mulighed for nogle kropvægt-baseret øvelser. Som prikken over i’et valgte Mac Baren også en dual adjustable pulley station, som sikrede massere af ekstra træningsmuligheder.

Efter træningsrummet stod færdigt, fortæller Jens, at de er blevet 80 tilmeldte medarbejdere og at de har fået rigtig god feedback på rummet. Rummet er åbent 24 timer i døgnet for deres medarbejdere, hvilket gør, at rummet bliver benyttet hele tiden. Nogle benytter sig af det om morgenen, inden de møder ind, og nogle klemmer en træning ind lige efter fyraften.

Hør mere om den øgede medarbejdertilfredshed, processen med Fitness360 og ikke mindst om Mac Baren’s vurdering af vores træningsudstyr i videoen i toppen af siden.

INSPIRERET? UDFYLD DIN INFORMATION HERUNDER, SÅ VENDER MARCO TILBAGE TIL DIG HURTIGST MULIGT
Marco Norvillo - Fitness360

UDSTYR HOS MAC BAREN

Scroll to Top