Fractional Plates – Farvede

Fractional Plates – Farvede

89 kr.289 kr.

-
+

Farvede Fractional Plates (Små Vægtskiver) fra MM Custom Gym er lavet af kvalitetsgummi med en høj densitet, hvilket givet et svagt og lavt bounce efter drops for optimal kontrol. Vores specielle gummiblend er udviklet til at give optimal levetid og styrke.

Et must-have til din træning, for at sikre let og/eller lav ekstra belastning til dine løft/øvelser!

Tilgængelig i 3 størrelser: 0,5 kg, 1,5 kg og 2,5 kg og sælges stykvis.

Passer til Ø50 mm vægtstænger.

Fractional Plates – Små vægtskiver i høj professionel kvalitet!

Farvede Fractional Plates fra MM Custom Gym er produceret i høj kvalitet, der sikrer dig et langtidsholdbart produkt. Det er også derfor, at vores vægtskiver findes i flere fitnesscentre og boxe herhjemme og i udlandet.

Så ønsker du en vægtskive der kan hold til mange drops, og som du kan have i rigtig mange år ud i fremtiden, så er en vægtskive fra MM Custom Gym den helt rette til dig.

Vores bumper plates passer naturligvis til vores MM Custom Gym vægtstænger!

MM Custom Gym vægtskiver

Hvis man er seriøs omkring sin træning vil ens vægtskiver blive brugt utrolig meget, og dette sætter store krav til holdbarheden på vægtskiven. Med MM Custom Gym vægtskiver er du sikret høj kvalitet og lang tids holdbarhed på dine skiver!

Alle vores vægtskiver har været igennem en grundig droptest. Nedenfor kan du se antallet af drops som vægtskiverne kan klare; nemlig helt op til 30.000 drops!

Teknikskiver = 10.000 drop
5 kg plate = 10.000 drop
10 kg plate = 20.000 drop
15-25 kg plate = 20.000-30.000 drop

Denne holdbarhed skyldes i høj grad den densitet der findes i vores gummiblanding. Dette giver nemlig en høj Durometer Rating. En Durometer Rating målet densiteten af gummiet brugt i vægtskiven, og derved også kvaliteten og holdbarheden af skiven på længere sigt. Skalaen går fra 1-100. Vores vægtskiver har en Durometer Rating på 88.

Vægt N/A
Størrelse 10 × 10 × 3 cm
Brand

MM Custom Gym

Varenr.

MM-PLATE-C

Vægt

0,5 kg, 1,5 kg, 2,5 kg

Farve

Gul, Hvid, Rød

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Fractional Plates – Farvede

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!