-30%

Booty Bands Pakke (Samlet Køb)

150,00 kr.

Komplet pakke med en af hver af vores Fitness360 Booty Bands træningselastikker. Træningelastikkerne er specielt gode til træning af lår og baller. Elastikkerne kan benyttes til opvarmning, fitness, styrke og rehabilitering, men er efterhånden mest kendt for at være velegnet til at styrke lår og baller. Elastikkerne har en bredde på 30 cm. Vi bruger kun kvalitets-gummi i vores elastikker, som sikrer dig et tykkere og stærkere produkt.

Du får de 5 forskellige størrelser:

GRØN – 300 x 50 x 0,4 mm – Meget Let
BLÅ – 300 x 50 x 0,6 mm – Let
GUL – 300 x 50 x 0,8 mm – Middel
RØD – 300 x 50 x 100 mm – Stærk
SORT – 300 x 50 x 120 mm – Meget Stærk

FITNESS360 BOOTY BANDS PAKKEN

Komplet Booty Bands pakke med en af hver af vores populære træningselastikker. Elastikkerne er perfekt til at træne og styrke ben og baller! Træningselastikkerne er perfekte til genoptræning og stabilitetstræning, og kan nemt inkorporeres som en del af hjemmetræningsrutinen. Mulighederne er næsten utallige.

Booty Band træningselastikker giver en træning med god variation og så er det en sjov form for træning, da man har mulighed for at lave mange forskellige øvelser. Hver træning kan byde på nye øvelser og man kan træne næsten hele kroppen ved brug af en Booty Band træningselastik.

BOOTY BANDS TRÆNINGSELASTIKKER ER KOMPAKTE OG PRAKTISKE

Booty Band træningselastikker er perfekte til funktionel træning. Det er et yderst praktisk træningsudstyr, da man kan have dem med sig overalt; i træningscenteret, i fitnesscenteret, på løbeturen eller med på ferien. Man kan altid holde sine træningsrutiner ved lige med disse små mirakelværktøjer.

TRÆNING TIL ALLE NIVEAUER MED EN BOOTY BAND TRÆNINGSELASTIK FRA FITNESS360

Du kan med fordel gøre brug af Booty Bands, hvis du er i gang med genoptræning, vægttab eller hvis du ønsker en effektiv træning af dine ben eller din bagdel. Derudover kan Booty Bands træningselastikker bruges uanset om du er gammel eller ung, og med 5 forskellige størrelser og sværhedsgrader, er der noget til alle og til hvert niveau.

Find ud af hvilken sværhedsgrad der passer bedst til dig og køb din Booty Bands Pakke med træningselastikker i dag.

Se alle vores træningselastikker her.

Vægt 0,5 kg
Brand

Fitness360

Varenr.

FT-BOOTY

Farve

Blå, Grøn, Gul, Rød, Sort

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Booty Bands Pakke (Samlet Køb)

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!