Søg

Booty Bands Pakke (5 stk)

-60%

Booty Bands Pakke (5 stk)

78 kr.

Komplet pakke med en af hver af vores Fitness360 Booty Bands træningselastikker. Træningelastikkerne er specielt gode til træning af lår og baller. Elastikkerne kan benyttes til opvarmning, fitness, styrke og rehabilitering, men er efterhånden mest kendt for at være velegnet til at styrke lår og baller. Elastikkerne har en bredde på 30 cm. Vi bruger kun kvalitets-gummi i vores elastikker, som sikrer dig et tykkere og stærkere produkt.

Du får en af hver af de 5 forskellige størrelser:

Grøn – Meget Let (300 x 50 x 0,4 mm)
Blå – Let (300 x 50 x 0,6 mm)
Gul – Middel (300 x 50 x 0,8 mm)
Rød – Stærk (300 x 50 x 10 mm)
Sort – Meget Stærk (300 x 50 x 12 mm)

FITNESS360 BOOTY BANDS PAKKEN

Komplet Booty Bands pakke med en af hver af vores populære træningselastikker. Træningselastikkerne er perfekte til opvarmning, genoptræning og stabilitetstræning. Elastikkerne kan nemt inkorporeres som en del af hjemmetræningsrutinen, eller smides med i tasken ned i træningscenteret. Mulighederne er mange.

Booty Band træningselastikker giver mulighed for en varierende og sjov træning, da man har mulighed for at lave mange forskellige øvelser. Hver træning kan byde på nye øvelser og man kan træne næsten hele kroppen ved brug af en Booty Band træningselastik.

BOOTY BANDS TRÆNINGSELASTIKKER ER KOMPAKTE OG PRAKTISKE

Booty Band træningselastikker er også perfekte til funktionel træning. Det er et yderst praktisk træningsudstyr, da man kan have dem med sig overalt; i træningscenteret, i fitnesscenteret, på løbeturen eller med på ferien. Man kan altid holde sine træningsrutiner ved lige med disse små mirakelværktøjer. Elastikkerne vejer næsten ingenting, så smid dem endelig i rejsekufferten, næste gang du er afsted.

TRÆNING TIL ALLE NIVEAUER MED EN BOOTY BAND TRÆNINGSELASTIK FRA FITNESS360

Du kan med fordel gøre brug af Booty Bands, hvis du er i gang med genoptræning, vægttab eller hvis du ønsker en effektiv træning af dine ben eller din bagdel. Derudover kan Booty Bands træningselastikker bruges uanset om du er gammel eller ung, og med 5 forskellige størrelser og sværhedsgrader, er der noget til alle og til hvert niveau.

Køb din Booty Bands Pakke med træningselastikker i dag. Du vil ikke fortryde det!

Se også alle vores træningselastikker her.

Vægt 0,12 kg
Brand

Varenr.

Farve

, , , ,

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Booty Bands Pakke (5 stk)

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!