Pris
Sortér efter
Kategori
Lager
Pris
Kategori
Lager

Gummifliser & Gummigulve

Træningsgulve til Fitnesscentre, CrossFit og udendørs brug
Køb dit nye gummigulv og gummifliser hos Fitness360.dk. Vi tilbyder altid et stort udvalg af gummifliser, gummigulve og rullegulve til professionelle fitnesscentre, CrossFit eller blot til træningsgulvet derhjemme. Vores gummifliser og gulve kan med fordel også bruges udendørs til legepladser og træningsområder.

Vi er eksperter på gummigulv og gummifliser, hvorfor vi tilbyder en suveræn kvalitet på vores stødabsorberende og lugtfri gummigulve og til en af markedets absolut billigeste priser. Alle vores gummifliser og gummigulve er desuden miljøvenlige og produceret i genanvendeligt gummi.

Da vi selv får produceret vores gummifliser og gummigulv, kan vi desuden tilbyde specielle løsninger til vores kunder. Gummifliserne tilbydes i alle tænkelige farver, størrelser og tykkelser. Kontakt os hvis du har brug for service og vejledning til at vælge det rigtige gummigulv eller hvis du ønsker en komplet løsning. Vi hjælper også gerne med montagen af gummifliser og -gulv.

OBS: Vores “Gratis Fragt”-tilbud er IKKE gældende på gulvprodukter, da disse altid skal sendes på specialpaller, for ikke at gå i stykker under fragt. Du kan altid afhente gulv gratis på vores lager & showroom i Silkeborg. Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for specialløsninger eller tilbud på køb ved større mængder.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.