Gummirampe – Kantliste – MM Custom Gym

129,00 kr.176,00 kr.

Gummirampe – kantliste fra MM Custom Gym. Disse gummiramper giver det sidste finish til dit gummigulv/træningsgulv!

Gummiramperne tilføjer en 45 graders kant til gummigulvet, hvilket minimerer chancen for at snuble over den høje kant. Tilfører derudover beskyttelse mod nedtrådte eller ødelagte kanter på gummifliserne. Stor slidstyrke og lang levetid, samt nemt at rengøre! Gummirampen kan bruges både til vores Fitness360 og MM Custom Gym gummiflise-varianter.

Ramperne kommer i længder af 1 meter – variant til 15 mm og til 25 mm gummifliser.

Varenummer FLOORLIST-R Kategorier , , Mærke

En gummirampe giver det sidste finish på gulvet

En gummirampe giver både finish og sikkerhed til dit gummigulv. Et gummigulv er både praktisk og nødvendigt i de fleste træningscentre, men et gummigulv uden en ordentlig afslutningskant er både upraktisk og farlig. Sørg for at du og dine medlemmer ikke snubler over kanten på dit træningsgulv! En gummiramper sørger også for, at man ikke ødelægger kanten på de yderste fliser. Alternativt kan man også bruge vores gummiramper til dørtrinene derhjemme. Ramperne kan være behjælpelige for eksempelvis kørestolsbrugere, og sågar også for din robotstøvsuger.

Køb af en gummirampe forudsætter ikke køb af fliser fra os. Du skal dog være opmærksom på, at der er forskellige belægningstoppe på gummifliser. Dette betyder, at hvis ikke du har købt gummifliserne fra os, så kan der være forskel på belægningstoppene. Hvis du køber både ramper og gummifliser fra os, så er du helt sikker på, at det hele matcher.

Vi producerer selv alle vores gummiramper og gummifliser. Vi sørger altid for, at disse lever op til de europæiske REACH-krav – og når du vælger gummiprodukter fra os, får du en af de mest lugtneutrale på markedet. Vi er så sikre på kvaliteten af vores produkt, at vi tilbyder prismatch hvis du kan finde den samme flise billigere i samme høje kvalitet.

Vær opmærksom på, at ved et gummiprodukt kan der forkomme en tolerance i størrelser på +/- 1%.

Se alle vores gulvløsninger lige her!

OBS: Vores “Gratis Fragt”-tilbud er IKKE gældende på gulvprodukter, da disse altid skal sendes på specialpaller, for ikke at gå i stykker under fragt. Du kan altid selv afhente gulv på vores lager & showroom i Silkeborg. Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for specialløsninger eller tilbud på køb ved større mængder.

Vægt 0,7 kg
Størrelse 8 × 100 × 2,5 cm
Brand

MM Custom Gym

Varenr.

FLOORLIST-R

Farve

Grå, Sort

Tykkelse

15mm, 25mm, 43mm

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Gummirampe – Kantliste – MM Custom Gym

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!