Søg

Gummirampe – Kantliste

Gummirampe – Kantliste

129 kr.179 kr.

-
+

Gummirampe – kantliste. Disse gummiramper giver det sidste finish til dit gummigulv/træningsgulv!

Gummiramperne tilføjer en 45 graders kant til gummigulvet, hvilket minimerer chancen for at snuble over den høje kant. Tilfører derudover beskyttelse mod nedtrådte eller ødelagte kanter på gummifliserne. Stor slidstyrke og lang levetid, samt nemt at rengøre! Gummirampen kan bruges til alle vores gummifliser.

Ramperne kommer i længder af 1 meter og findes i 2 forskellige højder: 15 mm og 25 mm.

En gummirampe giver både finish og sikkerhed til dit gummigulv. Et gummigulv er både praktisk og nødvendigt i de fleste træningscentre, men et gummigulv uden en ordentlig afslutningskant er både upraktisk og farlig. Sørg for at du og dine medlemmer ikke snubler over kanten på dit træningsgulv! En gummiramper sørger også for, at man ikke ødelægger kanten på de yderste fliser. Alternativt kan man også bruge vores gummiramper til dørtrinene derhjemme. Ramperne kan være behjælpelige for eksempelvis kørestolsbrugere, og sågar også for din robotstøvsuger.

Køb af en gummirampe forudsætter ikke køb af fliser fra os. Du skal dog være opmærksom på, at der er forskellige belægningstoppe på gummifliser. Dette betyder, at hvis ikke du har købt gummifliserne fra os, så kan der være forskel på belægningstoppene. Hvis du køber både ramper og gummifliser fra os, så er du helt sikker på, at det hele matcher.

Vi producerer selv alle vores gummiramper og gummifliser. Vi sørger altid for, at disse lever op til de europæiske REACH-krav – og når du vælger gummiprodukter fra os, får du en af de mest lugtneutrale på markedet. Vi er så sikre på kvaliteten af vores produkt, at vi tilbyder prismatch hvis du kan finde den samme flise billigere i samme høje kvalitet.

Vær opmærksom på, at ved et gummiprodukt kan der forkomme en tolerance i størrelser på +/- 1%.

Se alle vores gulvprodukter lige her!

Vægt 0,7 kg
Størrelse 8 × 100 × 2,5 cm
Brand

Varenr.

Farve

,

Tykkelse

, ,

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Gummirampe – Kantliste

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!