-20%

Drop Pads – NOVI Fitness

Original price was: 2.999,00 kr..Current price is: 2.396,00 kr..

Ikke på lager

Banebrydende Drop Pads – NOVI Fitness. Disse drop pads eliminerer op til 95% af alt uønsket støj og vibration ved drop af vægtstænger, vægtskiver m.m.

Dertil er puderne stød- og chokabsorberende, hvilket gør, at dine vægtstænger og vægtskiver får en meget længere levetid. Drop puderne er med sin totalvægt på 20 kg og med de to påmonterede håndtag, virkelig nemme at flytte rundt på eller pakke væk. NOVI Drop Pads er udviklet specifikt til det professionelle træningscenter eller den ambitiøse hjemmetræner, og kvalitet og slidstyrke er derfor helt i top.

Puderne måler L 75 cm x B 57 cm x Tykkelse på 12,5 cm

Sælges i sæt af 2 stk

FRI FRAGT FRA 499 KR

1-2 HVERDAGES LEVERING

4,9 PÅ TRUSTPILOT

7 BETALINGSMETODER

NOVI Fitness Drop Pads Eliminerer 95% af alt uønsket støj og vibration

Vores banebrydende NOVI Drop Pads er specialudviklede til at løse et specifikt problem i træningscentre; støj og larm fra tunge drop. Mange tror fejlagtigt, at køb af et gummigulv ofte tager larm, vibration og vægt ved dødløft. Sagen er blot, at ofte går vibrationerne og stødende lige igennem de kompakte gummifliser. Derfor anbefaler vi altid at supplere sit træningsgulv med et par drop pads, så man kan udføre de tunge drop her, og skåne resten af sit gulv. Dine medlemmer/naboer/familie vil takke dig for denne investering!

Drop puderne fra NOVI Fitness eliminerer op til 95% af alt uønsket støj og vibration, ved drop af vægtstænger, vægtskiver m.m. Dertil er puderne stød- og chokabsorberende, hvilket gør dine vægtstænger og vægtskiver får en meget længere levetid. Drop puderne er med sin totalvægt på 20 kg og med de to påmonterede håndtag, virkelig nem at flytte rundt på eller pakke væk.

Udviklet og testet specifikt til det professionelle marked, således kvalitet og slidstyrke er helt i top. Lær meget mere om de specialudviklede drop pads på www.novi-fitness.com. Her kan du læse meget mere om specifikationer, se videoer og lignende.

Du er også velkommen til at besøge vores showroom på Knudlundvej 24 i Them ved Silkeborg, hvor du kan se, mærke og teste vores NOVI Fitness Drop Pads på egen hånd.

Se også vores store udvalg træningsgulve lige her!

Vægt 19,5 kg
Størrelse 28 × 58 × 76 cm
Brand

Varenr.

Farve