Pris
Sortér efter
Kategori
Lager
Pris
Kategori
Lager

Cardio Maskiner

Stort udvalg af Cardio Maskiner
Hos Fitness360.dk har vi et stort udvalg af cardio maskiner i professionel kvalitet til erhverv såvel som privat.
Cardio Maskiner til kommercielt brug
Hos Fitness360 har vi et stort udvalg af cardio maskiner. Vores serie af cardio træningsmaskiner dækker alt fra løbebånd i flere prisniveauer til motionscykler og crosstrainer.

Fælles for de fleste af vores cardio maskiner er, at du kan vælge mellem en pris- og brugervenlig LED skærm og en multifunktionel Touch Skærm.

Alle maskinerne i vores serie har et minimalistisk og stilrent design, og er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker netop den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

Hos os finder du:

Løbebånd (3 varianter)
Motionscykler (2 varianter)
Siddecykel (2 varianter)
Crosstrainer (3 varianter)
Trappemaskine (1 variant)
Curved / Buet Løbebånd (2 varianter)

Hos Fitness360 vægter vi kvalitet, design og pris meget højt. Hele vores filosofi for træningsudstyr er, at der skal være en klar rød (sort) tråd gennem hele udvalget i et træningscenter. Derfor producerer vi altid vores udstyr i et sort minimalistisk design. Dette har vi naturligvis videreført til vores sortiment af profesionelle træningsmaskiner.
Cardio Maskiner til semiprofessionelt og privat brug
Foretag en god investering med en af vores cardio maskiner, der passer perfekt i både mindre fitnesscentre eller til et home gym. Vi har så vidt muligt altid cardio træningsmaskiner fra vores eget mærke, Fitness360, på lager. Vi tilbyder derudover også de populære Concept2 RowErg Model D, SkiErg og BikeErg.

Alle vores maskiner har en lang række funktioner der gør det muligt at tilpasse din træning, så du får mest muligt ud af din indsats. Vores egne træningsmaskiner er ligeledes et godt supplement til det normale udvalg af løbebånd og kondicykler i et træningscenter.

Husk du altid kan kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker et godt tilbud på flere maskiner.

Scroll til toppen