Brand filtrering
Kategori
Pris
Lager
Sortér efter
Filter products
Pris
Kategori
Lager

Crosstrainers

Fitness360 Crosstrainers

Hos Fitness360 har vi et stort udvalg af crosstrainers. Vores udvalg repræsenterer flere prisniveauer og anvendelsesmuligheder.

Fælles for vores crosstrainers er, at du kan vælge mellem udstyr til hjemmetræning, mindre kommercielle lokationer eller store kommercielle lokationer. Crosstrainernes funktionalitet og priser afspejler brugsniveauet. Der er stor forskel på, om en crosstrainer står i et mindre PT studio eller et større kommercielt fitnesscenter. Crosstraineren der står på en mindre kommerciel lokation bliver måske brugt et par gange i løbet af dagen, mens crosstraineren der står i et større kommercielt fitnesscenter har 10 gange så mange brugere i løbet af dagen. Slidtagen som crosstraineren bliver udsat for, er derfor meget forskellig og vi har udviklet vores udstyr tilsvarende.

Alle maskinerne i vores serie har et minimalistisk og stilrent design, og er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker netop den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

Hos Fitness360 vægter vi kvalitet, design og pris meget højt. Hele vores filosofi for træningsudstyr er, at der skal være en klar rød (sort) tråd gennem hele udvalget i et træningscenter. Derfor producerer vi altid vores udstyr i et sort minimalistisk design. Dette har vi naturligvis videreført til vores sortiment af professionelle træningsmaskiner.

Ønsker du et godt tilbud på flere maskiner kontakt vores kundeservice her.

Scroll to Top