Teknikskiver – Technique Plates

Teknikskiver – Technique Plates

699 kr.998 kr.

-
+

Store MM Custom Gym Teknikskiver – Technique Plates er lavet af høj densitets polyuretan (HDPE Plastik). Den udvendige diameter på alle skiverne er 450 mm – samme diameter som standard olympiske bumper plates, bare betydeligt lettere, da disse er lavet af plastik og er tomme indvendigt. Den perfekte skive til teknik træning, børn eller begyndere til vægtløftning, som ønsker at få stangen op i normal højde for sine løft, uden at tilføje unødvendig vægt. Skiverne passer til alle vores vægtstænger, men er særdeles velegnet til vores 2,5 eller 10 kg teknik vægtstang.

Passer til Ø50 mm vægtstænger.

Fås i 1,5 kg, 2 kg, 2,5 kg og 5 kg og sælges stykvis.

Lette Technique Plates – Teknikskiver til tekniktræning

Vores Technique Plates – Teknikskiver fra MM Custom Gym er lavet af høj densitets polyuretan (HDPE Plastik). Den perfekte skive til teknik træning for børn eller begyndere til vægtløftning, som ønsker at få stangen op i normal højde for sine løft, uden at tilføje unødvendig vægt. Med vores store Teknikskiver får du et produkt, der øver og forbedrer korrekt vægtstangsteknik uden risiko for skade.

Disse skiver er ligesom de klassiske små teknikskiver – blot i bumper plates størrelse. Normalt kombineres denne type vægtskiver med en let vægtstang, for at sikre den sikkerhed og komfort teknikskiverne giver. Ved at lave et komplet letvægts-sæt vil det føles som at løfte almindelig dødløft – blot betydeligt lettere og mere sikkert. På denne måde giver det også mulighed for at bruge vægtskiverne på platforme på samme måde som med normale vægtskiver.

Proprietær HDPE plastik, hult design og formstøbt konstruktion sikrer, at skiverne holder i lang tid.

Fordele ved brug af Technique Plates:

  • Lær korrekt vægtstangsteknik
  • Større sikkerhed og komfort end ved de små teknikskiver
  • Godt greb

Den udvendige diameter på alle skiverne er 450mm, samme diameter som standard olympiske bumper plates, bare meget lettere. Skiverne passer godt sammen med vores 2,5 eller 10 kg teknik vægtstang.

Se vores øvrige udvalg af vægtskiver her eller vores udvalg af vægtstænger her.

Vægt 1,5 kg
Størrelse 45 × 10 × 45 cm
Brand

MM Custom Gym

Varenr.

MM-PLATE-TECH

Farve

Blå, Gul, Hvid, Rød

Vægt

1,5 kg, 2 kg, 2,5 kg, 5 kg

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Teknikskiver – Technique Plates

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!