Olympisk Vægtløfter Platform – 3 x 2 Meter

Olympisk Vægtløfter Platform – 3 x 2 Meter

22.500 kr.

Danskproduceret Olympisk Vægtløfter Platform i høj kvalitet. Platformen er konstrueret af Premium skandinavisk krydsfiner, og med et tykt lag gummi. Centerpladen på vægtløfterplatformen er konstrueret i massiv krydsfiner fra top til bund, så du er sikker på et stabilt underlag under dine løft. Stålrammen er lavet af 4 mm tykt stål, med en flot hjørneafslutning. Kanten er i en flot tekstur maling, som er ekstra modstandsdygtig over for slag og ridser.

Standardfarven på gummifliserne er sort. Platformens top-plade er lakeret krydsfiner eller krydsfiner med stærk industrivinyl i 4 valgfri farver/design.

Platformen kan også laves med eget logo i form af et skridsikkert gulvklistermærke på hele området i midten. (merpris for eget logo) kontakt vores kundeservice for at høre mere her.

Platformen måler 3000x2000x45 mm. Vægt ca. 200 kg.

Se alternativt vores 2,4 x 1,8 meter vægtløfterplatform her, eller vores specialdesignede NOVI Drop Pads her.

Olympisk Vægtløfter Platform i høj kvalitet

Olympisk Vægtløfter Platform konstrueret af Premium skandinavisk krydsfiner i midten og med et tykt lag gummifliser på hver side. Centerpladen på platformen er konstrueret i massiv krydsfiner fra top til bund, så du er sikker på et stabilt underlag under dine løft. Stålrammen rundt om er lavet at 4mm tykt stål med en flot hjørneafslutning. Stålrammen er desuden produceret i en flot tekstur maling, som er ekstra modstandsdygtig over for slag og ridser.

Du kan vælge mellem flere belægninger og farver på både gummifliser og platformspladen. Standardfarven på gummifliserne er sort. Platformens top-plade er lakeret krydsfiner med stærk industri vinyl i 4 valgfri farver/designs.

Platformen kan også laves med eget logo i form af et skridsikkert gulvklistermærke på hele området i midten. (merpris for eget logo) kontakt vores kundeservice for at høre mere her.

En vægtløfter platform definerer et tydeligt løfteområde for dine medlemmer, og beskytter samtidigt dit udstyr og dine træningsfaciliteter mod stødene fra vægtskiver og vægtstænger. Vores vægtløfter platform er produceret i et holdbart design, og modstår slidtagen fra daglig og hård træning. Platformens center er lavet af et robust krydsfiner i et lækkert finish, der samtidigt giver god trækkraft for sikker fodplacering under tunge løft. Vores gummifliser er i markedets højeste kvalitet gør det til en komplet og utrolig holdbar platformsløsning.

Se også vores 2,4 x 1,8 meter vægtløfterplatform her!

 

Vægt 200 kg
Størrelse 300 × 200 × 4,5 cm
Brand

MM Custom Gym

Varenr.

P45-FRAME-2

Vægt

200 kg

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Olympisk Vægtløfter Platform – 3 x 2 Meter

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!