Gummigulv Rulle med EPDM – Fin Top

3.000,00 kr.

2.400,00 kr. ekskl. moms

Gummigulv Rulle med EPDM – Fin Top fra Fitness360

Vores Fitness360 Gummigulv Rulle med fin top og i sort med farvede EPDM-knitre. Produceret på egen fabrik i Europa og er blandt de mest lugtneutrale på markedet.

Modellen fås i 3 tykkelser – 6, 8 og 10 mm. Alt vores rullegulv kommer i 1,25 meters bredde, men kan laves i andre mål per efterkrav. Længden varierer efter tykkelse.

Vi er så sikre på vores kvalitet, at kan du finde et gulv billigere i samme kvalitet, så matcher vi prisen!

Har du spørgsmål til vores gummigulve, eller har du brug for et større tilbud eller brug for montage, så kontakt vores kundeservice her.

Prisen er vejledende og per rulle

Varenummer FTRG-EP Kategorier , , Mærke

Lækkert Gummigulv – Rulle til dit center!

Vores Gummigulv – Rulle kommer med en fin top og med EPDM-knitre. Her er får du en type gummigulv, som det de store og professionelle fitnesscentre har – til en fast lav pris!

Modellen fås i 3 tykkelser – 6, 8 og 10 mm. Alle ruller kommer i 1,25 meters bredde, men kan laves i andre mål. Længden varierer efter tykkelsen på gulvet.

Vi er så sikre på vores kvalitet, at kan du finde et gulv billigere i samme kvalitet, så matcher vi prisen. Alle vores gummigulve er lette at rengøre med vand, kost eller svamp. Gummigulvet tager ikke skade af vand ved rengøring.

Vi producerer selv alle vores gummigulve og gummifliser, som alle lever op til de europæiske REACH-krav – og når du vælger vores gummigulve, får du en af de mest lugtneutrale på markedet. Vi er så sikre på kvaliteten af vores produkt, at vi tilbyder prismatch hvis du kan finde den samme type gummigulv billigere. Vi gør dog opmærksom på, at gulvet skal være i samme høje kvalitet som vores.

Vær opmærksom på, at ved et gummiprodukt kan der forkomme en tolerance i størrelser på +/- 1%.

Vi anbefaler at rulle gulve limes fast. Gulvet skæres til med en skarp hobbykniv.

Se hele vores udvalg af træningsgulv-løsninger lige her!

Vægt 67,5 kg
Størrelse 25 × 25 × 125 cm
Brand

Fitness360

Varenr.

FTRG-EP

Størrelse

6mm – 1,25 x 10 meter – 12,5 m2, 8mm – 1,25 x 8 meter – 10 m2, 10mm – 1,25 x 6 meter – 7,5 m2

Farve

Blå, Grøn, Grå, Rød

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Gummigulv Rulle med EPDM – Fin Top

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.