Søg

Grips – Pro

-16%

Grips – Pro

125 kr.

-
+

Fitness360 Grips – PRO i Carbon & Ruskind. Grips er ofte brugt til CrossFit – funktionel træning, da man har mange eksplosive øvelser med eksempelvis stænger og kettlebells, hvorfor det kan være rart ikke at slide på sine håndflader. Denne Pro-model af vores grips er lavet med et slidstærkt carbonfiber-materiale på ydersiden og behageligt ruskind på indersiden. Fitness360 grips har en støttende nylon og velcro lukning omkring håndledet. Velcrolukningen er desuden forsynet med en stærk metalspænde, som giver ekstra sikkerhed og fasthed.

Hurtige og nemme at tage på med de tre fingerhuller og nem velcrolukning. Kan nemt bukkes ned under håndledet, når de ikke bruges.

Sælges i sæt (2 stk). Fås i tre størrelser; Medium, Large og XL. Følg størrelsesguiden på billedet, for at finde din størrelse.

Grips skåner dine håndflader

Grips er et særdeles populært stykke redskab til funktionel træning, da man ofte udøver mange eksplosive øvelser med eksempelvis stænger, pull up barer og kettlebells. Typisk har disse en nubret belægning, og med eksplosiv øvelser bliver ens håndflader ofte slidt og beskadiget.

Denne Pro-model af vores grips er lavet med et slidstærkt carbonfiber-materiale på ydersiden og behageligt ruskind på indersiden. Fitness360 grips har en støttende nylon og velcro lukning omkring håndledet. Velcrolukningen er desuden forsynet med en stærk metalspænde, som giver ekstra sikkerhed og fasthed. De tre fingergreb og bredden giver god dækning over området i håndfladen, som er mest sårbare over for vabler, men efterlader samtidigt en god forbindelse til stangen. Et must-have for den aktive og rutineret Crossfitter.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber grips?

Det første du skal være opmærksom på, er naturligvis hvilken størrelse du skal have. Det gør du ved at måle stykket mellem roden/starten af din midterste finger og ned til bunden af din håndflade. Se eventuelt billedeillustration. Hvis du måler mellem 10-12 cm på dette stykke, vil vores grips passe til din håndflade.

Det næste du skal være opmærksom på, er at der typisk findes grips med 2 fingerhuller og nogle med 3 fingerhuller. Vores variant har tre huller. Denne variant er nok den mest populære variant inden for  Crossfit. Disse grips er formet mere naturligt efter håndfladen, således du ikke føler, at du ikke har føling med bar/ringe og din håndflade. Samtidigt gives der fuld mobilitet i din tommelfinger.

Mange vælger også at bruge kalk som alternativ eller supplement. Find vores populære flydende kalk lige her

Leder du efter andet træningsudstyr og tilbehør til CrossFit? Gå på opdagelse i vores store udvalg lige her!

Vægt N/A
Størrelse 23 × 15 × 0,5 cm
Brand

Varenr.

Farve

Størrelse

, ,

Materiale

,

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Grips – Pro

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!