Søg

Dual Standing Biceps/Triceps – Pin Loaded

Dual Standing Biceps/Triceps – Pin Loaded

22.999 kr.

Professionel Dual Standing Biceps/Triceps til stående træning af biceps & triceps. Maskinen er udviklet med dobbelt teknologi, det betyder at man har mulighed for at lave to forskellige øvelser på samme maskine. Samtidig opnår man en besparelse på det dyrebare gulvareal.

Vores Fitness360 Dual Standing Biceps/Triceps – Pin Loaded er fra vores pin loaded serie, hvor der findes mange forskellige kvalitets styrkemaskiner med påmonteret vægtmagasin at vælge imellem. Serien er udviklet til kommercielt brug og passer ideelt til fitnesscentre/foreninger, haller, skoler, offentlige institutioner, virksomheder, rehab m.m.

Maskinen leveres med et vægtmagasin på 70 kg.

Dual Standing Biceps/Triceps – Pin Loaded fra Fitness360

Vores Fitness360 Dual Standing Biceps/Triceps – Pin Loaded er fra vores pin loaded serie, hvor der findes mange forskellige kvalitets styrkemaskiner med påmonteret vægtmagasin at vælge imellem.

Professionel Dual Standing Biceps/Triceps til stående træning af biceps & triceps. Maskinen er udviklet med dobbelt teknologi, det betyder at man har mulighed for at lave to forskellige øvelser på samme maskine. Samtidig opnår man en besparelse på det dyrebare gulvareal. Skal du bruge flere greb? Se hele vores sortiment her.

Serien er udviklet til kommercielt brug og passer ideelt til fitnesscentre/foreninger, haller, skoler, offentlige institutioner, virksomheder, rehab m.m.

Maskinerne i denne serie har en minimalistisk og stilren “kasse” til vægtmagasinet. Kassen består af mørktonet plexiglas og en stålplade med laserskåret Fitness360 logo. Kassen fremstår således meget “luftig” og giver et eksklusivt udtryk i centeret.

Toppen af kassen er udformet med en uddybning til en drikkedunk og til opbevaring af mobiltelefon og lignende tilbehør.

Alt på maskinen, lige fra greb til justeringshåndtag er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker  den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

Maskinen leveres med et vægtmagasin på 70 kg.

Se hele vores sortiment af pin loaded maskiner her.

Vægt 201 kg
Størrelse 234 × 92,4 × 165 cm
Brand

Varenr.

Farve

Længde

Bredde

Højde

Vægt

Vægtmagasin

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Dual Standing Biceps/Triceps – Pin Loaded

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!