Søg

Competition Plates – Konkurrence Vægtskiver

Competition Plates – Konkurrence Vægtskiver

499 kr.1.499 kr.

-
+

Vores MM Custom Gym Competition Plates er lavet af kvalitetsgummi med en høj densitet, hvilket givet et svagt og lavt bounce efter drops for optimal kontrol. Vores specielle gummiblend er udviklet til at give optimal levetid og styrke. Competition Plates er kalibreret til en vægt difference på +/- 10 gram.

Vi anbefaler at man dropper vores vægtskiver på gummigulve, platforme eller vores droppuder fra NOVI for optimal levetid.

Skiverne fås i 5, 10, 15, 20 og 25 kg – de sælges stykvis.

Skiverne måler 45 cm i diameter og passer til Ø50 mm vægtstænger.

Competition Plates i professionel kvalitet

Competition Plates – Konkurrence Vægtskiver fra MM Custom Gym er lavet af de bedste materialer og kvaliteten er så god, at du også kan finde disse vægtskiver til konkurrencer indenfor styrketræning og -løft. Competition Plates er altid kalibreret til en vægt difference på +/- 10 gram!

Så ønsker du en vægtskive der kan hold til mange drops, og som du kan have i rigtig mange år ud i fremtiden, så er denne vægtskive fra MM Custom Gym den helt rette til dig.

Vores konkurrenceskiver passer naturligvis til vores MM Custom Gym vægtstænger!

Competition Plates med op til 30.000 drops!

Hvis man er seriøs omkring ens træning vil ens vægtskiver blive brugt utrolig meget, og dette sætter store krav til holdbarheden på vægtskiven.

Alle vægtskiverne har været igennem en grundig droptest. Nedenfor kan du se antallet af drops som vægtskiverne kan klare; nemlig helt op til 30.000 drops!

5 kg plate = 10.000 drop
10 kg plate = 20.000 drop
15-25 kg plate = 20.000-30.000 drop

Durometer Rating

En Durometer Rating målet densiteten af gummiet brugt i vægtskiven, og derved også kvaliteten og holdbarheden af skiven på længere sigt. Skalaen går fra 1-100.

Vores vægtskiver har en Durometer Rating på 88.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Brand

Varenr.

Variant

, , , ,

Farve

, , , ,

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Competition Plates – Konkurrence Vægtskiver

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!