Tilbud!

Bodypump Sæt – Vægtstangssæt – 20 kg

Original price was: 999,00 kr..Current price is: 649,00 kr..

Ikke på lager

Bodypump Sæt – Vægtstangssæt20 kg fra Fitness360.

Vores sorte Bodypump Sæt er det perfekte vægtstangssæt til din hjemmetræning eller til en holdtræning i dit center. Vægtstangen vejer 2,5 kg og er produceret i én metalstang og er belagt med behageligt skum på midter/grebs sektionen. Vægtskiverne er produceret i støbejern med gummibelægning, og er udformet med håndtag, således de nemt kan håndteres og fungerer desuden godt uden vægtstangen til diverse træningsøvelser.

Et Bodypump Sæt suppleres godt med en stepbænk eller en træningsmåtte, som giver mulighed for steptræning med højere puls eller ergonomiske gulvøvelser.

Sættet indeholder:
– 1 x Vægtstang (140 cm)
– 2 x 5 kg skiver
– 2 x 2,5 kg skiver
– ​​​​​​​2 x 1,25 kg skiver
– 2 x Fjederspænder

Vægtstang og hullerne på skiver er Ø 30 mm. Max belastning på vægtstangen er 60 kg.

Forsendelse af denne vare: Hvis dette sæt bestilles alene (uden andre varer) vil vi oftest sende produktet i 2 pakker. Én pakke bestående af vægtskiverne og ét paprør med vægtstangen. Husk derfor du skal afhente 2 pakker i din lokale GLS pakkeshop.
Vær desuden opmærksom på, at klipsene der sidder i enden af røret med vægtstangen, skal fjernes før man tager vægtstangen ud, da klipsene kan ridse skumbelægningen på stangen.

FRI FRAGT FRA 499 KR

1-2 HVERDAGES LEVERING

4,9 PÅ TRUSTPILOT

7 BETALINGSMETODER

Få pulsen op med et Bodypump Sæt – Vægtstangssæt på 20 kg

Vores sorte Bodypump Sæt er det perfekte vægtstangssæt til din hjemmetræning eller til en holdtræning i dit center. Vægtstangen vejer 2,5 kg og er produceret i én metalstang og er belagt med behageligt skum på midter/grebs sektionen. Vægtskiverne er produceret i metal med gummibelægning, og er udformet med håndtag, således de nemt kan håndteres og fungerer desuden godt uden vægtstangen til diverse træningsøvelser.

Et Bodypump Sæt suppleres godt med en stepbænk eller en træningsmåtte, som giver mulighed for steptræning med højere puls eller ergonomiske gulvøvelser.

Vi har alt til din styrketræning

Find dit nye udstyr til styrketræning hos os! Vi har alt fra Olympiske Vægtstænger i høj kvalitet, og nogle af markedets bedste og mest stilrene Vægtskiver. Hos Fitness360.dk forhandler vi kun vores eget mærke af vægtstænger og skiver, MM Custom Gym, som altid er produceret i den allerhøjeste kvalitet. Vi har uden tvivl lige dét du har brug for; vægtstænger i flere størrelser og vægtskiver i alle de nødvendige modeller.

Vi har naturligvis også Squat Racks og Træningsbænke, så du kan få det optimale ud af dine styrketræning. Vores squat racks fås i forskellige modeller, der passer både til de store centre og til det lille Home Gym. Vores træningsbænke fås ligeledes i flere varianter, der matcher den individuelles præferencer.

Og står du og mangler de små Tilbehørs ting, så fortvivl ikke. Vi har naturligvis også Lock JawsDrop PuderLøftekæder og Squat Ramper.

Vægt 19,9 kg
Størrelse 140 × 20 × 20 cm
Brand

Varenr.

Længde

Farve

Vægt