Power Kæder – Løftekæder

-15%

Power Kæder – Løftekæder

276,25 kr.637,50 kr.

-
+

Power Kæder – Løftekæder fra Fitness360. Intensiver din træning med disse rå løftekæder. Montér dem på enderne af din vægtstang og øg gradvist vægten på din vægtstang, jo højere du løfter dem.

Hver kæde vejer enten 5 kg, 10 kg eller 15 kg. Hver kæde er 180 cm lang.

Løftekæderne sælges stykvis, så det anbefales derfor at købe 2 styk af gangen, så du får lige vægt på hver side af vægtstangen.

Den medfølgende låsemekanisme passer til Ø 50 mm stænger. Låsen er indregnet i den totale vægt på løftekæderne.

Rå primitiv styrketræning med Power Kæder – Løftekæder!

Har du prøvet at træne med Power Kæder? Løftekæder giver en helt anden følelse og energi til din træning, end de sædvanlige bumper plates. Spænd en eller flere kæder på enden af din vægtstang og begynd at løft! Vægtbelastningen stiger naturligvis i takt med at du løfter stangen fra jorden. Hvis du ønsker fuld vægtbelastning fra din 10, 20 eller 20 kgs kæde, så vikler du naturligvis bare kæden rundet om load sleevet. De fleste foretrækker dog dynamikken i den gradvist sværere og tunge belastning, som kæden giver efterhånden som den løftes fra jorden.

Kæderne kan desuden bruges på et utal af måder. Det er nemt at skrue låsene af kæderne, således du blot har de rå kæder tilbage. Smid dem over nakken og giv din krop ekstra belastning under alt fra stationære øvelser som dips og pulls ups til øvelser som lunges og push ups. Du kan ligeledes kombinere din løftekæde med power bands belastning under dine squats. Dette giver en gradvis tungere og stærkere belastning både via vægt og via decideret modstand på vægtstangen.

Kæderne er desuden zink-belagte, hvilket forhindrer at kæderne ruster.

Se også vores øvrige udvalg af tilbehør til din styrketræning her!

Vægt N/A
Brand

Fitness360

Varenr.

FT4010

Vægt

5 kg, 10 kg, 15 kg

Længde

180 cm

Materiale

Jern

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Power Kæder – Løftekæder

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!