Søg

Vægmonteret Rig 1.0 – H:256 D:188

4.995,00 kr.

Sort Rød +2.000,00 kr. Blå +2.000,00 kr. Grøn +2.000,00 kr. Pink +2.000,00 kr. Grå +2.000,00 kr.

➤  Vægmonteret rig med 1 station
➤  Rigget måler 123 cm (b) x 188 cm (d) x 256 cm (h)
➤  Samlet med kraftige M20 bolte
➤  Mulighed for at tilkøbe andre farver

J-hooks, vægtstang og vægtskiver vist på billedet sælges separat

FRI FRAGT FRA 499 KR

1-2 HVERDAGES LEVERING

4,9 PÅ TRUSTPILOT

7 BETALINGSMETODER

Dette vægmonteret rig består af 2 stk. stolper på 256 cm, 1 stk. pull up bar på 108 cm og 2 stk. pull up bars på 180 cm. De inderste bars skal monteres i væggen og fungerer som stabilisatorer.

Hos Fitness360 vil vi ikke lade plads, ønsker eller kreativitet begrænse dig. Derfor giver vi dig altid muligheden for at bygge dit eget drømme rig. Du kan via vores byg-selv sektion se alle tilgængelige komponenter. Her kan du sammensætte dit helt eget rig, hvor du selv bestemmer højde, dybde, bredde, add-ons og montering. Men nogle gange, kan det være svært at overskue, hvad der er af muligheder og hvad prisen vil blive. Derfor har vi lavet et bredt sortiment, med nogle forskellige rig-løsninger som vi har sammensat. Når du har fundet dit ønskede vægmonteret rig, kan du altid gå på opdagelse i vores add-ons som eksempelvis: j-hooks, safety spotter arms, jammer arms og meget mere. Se hele udvalget her.

Er du i tvivl om noget? Vi har lavet en udførlig tabel med tekniske specifikationer på dette rig herunder. Alternativt, kan du også finde svar på nogle af de hyppigste spørgsmål i vores nedenstående FAQ-sektion. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på kundeservice@fitness360.dk, hvis du alligvel står tilbage med spørgsmål.

Byg ud - Byg om

Vi har sørget for at alle vores rack- og rig komponenter passer sammen. Det betyder, at du altid kan udbygge eller ombygge dit rig, hvis dine behov eller præferencer skulle ændre sig. Har du brug for en station mere? Så er det muligt at tilkøbe et par stolper og et par pull up bars. Det er også muligt at ombygge dit rig, fra vægmonteret til fritstående, fra fritstående til vægmonteret, eller bygge det om til et squat rack med base. Der er stort set uendelige muligheder.

Stabilitet & kvalitet

Med vores Fitness360 rig får du først og fremmest en stabil og funktionel træningsstation i høj kvalitet. Stolperne er konstrueret i 75×75 mm profiler af 3 mm tyk pulverlakeret stål. Samtidig er vores pull up bars forstærket ved beslagene, således du er sikret en endnu stærkere og mere stabil konstruktion. Vi bruger desuden M20 bolte på alle vores rack- og rig løsninger. Denne størrelse bolte bruges normalvis kun på de største og mest hårdføre rig løsninger.

Massere af add-ons

Du behøver ikke at være bange for at begrænse dig med et rig fra Fitness360. Udover de uendelige muligheder i at ombygge dit rig, har vi også et bredt sortiment af add-ons. Her finder du bl.a. j-hooks, safety bars, safety spotter straps, jammer arms, dip stativ, landmine, vægtskive pins og meget mere. Sortimentet udvides løbende, så vi kan imødekomme alles ønsker.

Laserskårede detaljer

Hos Fitness360 går vi altid op i detaljerne. Det gælder naturligvis også vores racks og rigs. Vi ved, at vores rigs skal og kan modstå daglig slidtage igennem mange år. Derfor er vores logo og tallene på stolperne laserskårede – dels for at give en flot detalje grad, men primært for at sikre synligheden af disse mange år frem.

Viden & erfaring

Vi har siden 2008 leveret rig-løsninger til nogle af de største crossfit bokse og atleter, både herhjemme og i Tyskland, via vores specialafdeling MM Custom Gym. Det er denne erfaring, der har givet os en masse viden om kvalitetskonstruktioner og montering af rigs og racks. Det har ført til, at vi har skabt nogle af de mest hårdføre rigs og racks på det danske marked. Vi ved, at vores konstruktioner skal og kan modstå daglig slidtage igennem mange år.

Personliggør dit rig

Vi ved godt, at én stil eller ét udtryk ikke passer alles visuelle brandidentitet. Derfor tilbyder vi, som nogle af de eneste i Danmark, at du kan få lakeret dine stolper i 5 udvalgte farver. Vores stolper bliver lakeret ved en professionel samarbejdspartner her i Danmark, så du er sikret et stykke malerarbejde i højeste kvalitet. De 5 farver er udvalgte “standardfarver”, som kan leveres hurtigt til en stærk pris. Vi kan også levere andre farver på bestilling. Kontakt vores kundeservice for at høre nærmere om denne mulighed.

Ønsker du at sætte dit eget præg på dit nye rig? Vi tilbyder, som nogle af de eneste i Danmark, at du kan få lakeret dine stolper i 5 udvalgte farver. Vores stolper bliver lakeret ved en professionel samarbejdspartner her i Danmark, så du er sikret et stykke malerarbejde i højeste kvalitet. Farverne fremvist er specialfarver, som kan købes til de oplyste priser. Ønsker du en anden farve? Kontakt vores kundeservice: kundeservice@fitness360.dk for at høre nærmere. Vær opmærksom på; leveringstiden forlænges med cirka 3 uger. Du hører nærmere fra os, når vi har et præcis afsendelsestidspunkt.

Brand

Varenr.

Standardfarve

Jet Black – Texture (RAL 9005)

Øvrige Farvevalg

Carmine Red – Mat (RAL 3002) │ Distant Blue – Mat (RAL 5023) │ Fir Green – Mat (RAL 6009) │ Light Pink – Mat (RAL 3015) │ Traffic Grey A – Mat (RAL 7042)

Overfladebehandling

Pulverlakeret stål

Bredde

Dybde

Højde

Vægt

Stolpeprofil

Stolpehuller

Hulafstand - Front (center-center)

50 mm

Hulafstand - Sider (center-center)

50 mm │ 100 mm

Grebstykkelse

Ståltykkelse

3 mm │ 5 mm

Medfølger

FT3391 Vægmonteret Rig

I denne vægmonterede konstruktionsserie giver vi dig flere standard varianter. Som udgangspunkt anbefaler vi 1 squat station for hver bruger som skal bruge stativet samtidig. Dette er en tommelfingerregel i forhold til plads mellem brugerne i forskellige øvelser som squat, dip, landmine core træning, kast af wallballs til target m.m.. Skal stativer kun bruges til simple pull up øvelser, TRX træning eller lignende, kan man derimod gøre brug af størstedelen af pull up barene samtidig, her vil man så tage udgangspunkt i 1 bruger pr. pull up bar. Har du brug for flere stationer, kan du se vores andre vægmonterede varianter her

Vi mener der er flere grunde til at vælge en rig løsning fra os. En af de primære grunde er fleksibiliteten vi giver dig. Alle vores rig komponenter passer sammen, og du kan derfor løbende ombygge eller tilbygge dit rig/rack, hvis dine behov eller præferencer ændrer sig. Vi har et stort udvalg af add-ons, som hele tiden udvides med flere komponenter. Du løber derfor aldrig tør for tilpasningsmuligheder. Desuden har vi en enorm høj kvalitet på vores rig komponenter. Alle stolper er er konstrueret i 75×75 mm profiler af 3 mm tyk pulverlakeret stål. Samtidig er vores pull up bars forstærket ved beslagene, således du er sikret en endnu stærkere og mere stabil konstruktion. Vi bruger M20 bolte på alle vores rack- og rig løsninger. Denne størrelse bolte bruges normalvis kun på de største og mest hårdføre rig løsninger. Til sidst giver vi dig mulighed for at customize dit rig med farvevalg. Farverne udføres professionelt til en stærk pris.

Dette rig fylder 123 cm i bredden og stikker cirka 188 cm ud fra væggen. Rigget er 256 cm højt fra gulv til top.

Ja, at samle dette rig er ikke ret svært. Der medfølger bolte til at samle barene på stolperne. Du kan placere barene i den højde du selv ønsker. Vær opmærksom på, at vi bruger M20 bolte og møtrikker, og du skal derfor have passende værktøj hertil. Du kan tilkøbe 30 mm fastnøgler her, hvis ikke du selv har. Husk at spænde stramt til, så der ikke bliver noget frirum. I forhold til montering på væg/gulv, medfølger der ikke bolte/plugs til dette, da vægge og gulve kan være i forskelligt materiale. Husk at sørge for at både stolperne og barerne er i vater inden fastmontering.

Du kan altid skrive til os på kundeservice@fitness360.dk hvis du ønsker at få et tilbud på montage af dit rig.

I denne løsning får du 2 stk. stolper på 256 cm, 1 stk. forstærket pull up bar på 108 cm, 2 stk. forstærkede pull up barer på 180 cm og nødvendige montagebolte til samling. Der medfølger ikke bolte/plugs til montering i væg eller i gulv.

Der medfølger ikke udstyr som j-hooks, vægtstang, vægtskiver og lignende.

Vi anbefaler først og fremmest at tilkøbe et sæt j-hooks, da de er ret essentielle for brugen af stolperne. Dertil kan du supplere med eksempelvis safety bars eller jammer arms. En landmine i bunden af stolpen ville også være et must-have for de fleste.

Husk, du kan altid udbygge eller ombygge med flere komponenter, hvis du ønsker at konstruere dit rig på en anden måde.

Hver station kan fungerer til de fleste rig/rack baserede øvelser som: squats, bænkpres mm. – afhængig af hvilket andet udstyr du allerede har eller tilkøber. Med pull up barerne kan du udføre pull-ups, muscle-ups og lignende. Der kan tilkøbes add-ons, for at tilføje endnu flere øvelser til dit rig.

Da løsningen vejer over 62 kg og fylder en del, sender vi den med et fragtfirma. Stolperne og barerne kommer i hver deres kasser, som bliver forsvarligt fastspændt på en palleforsendelse, således udstyret ikke tager skade under fragt. Palleforsendelser leveres som udgangspunkt til kantsten, så du skal enten være hjemme til at modtage forsendelsen, eller du skal notere hvor fragtfirmaet kan sætte forsendelsen på din adresse. Det skal naturligvis være et sted der er let tilgængelig med en palleløfter.

Hvis du har tilkøbt specialfarver, forlænges leveringstiden med cirka 3 uger. Du hører nærmere fra os, når vi har et præcis afsendelsestidspunkt.

Scroll to Top

FRAGTMULIGHEDER

FRAGTTYPE

FRAGTPRIS

GRATIS FRAGT OVER

GLS SHOP

MAX 20 KG

40 KR

499 KR

GLS ERHVERV

MAX 20 KG

50 KR

499 KR

GLS PRIVAT

MAX 20 KG

60 KR

999 KR

TUNG PAKKE

20 KG – 32 KG

80 KR

999 KR

PALLEFRAGT

OVER 32 KG

239 KR

1.495 KR

GULVFRAGT

ALLE GULVPRODUKTER

295 KR

IKKE MULIGT

CLICK & COLLECT

AFHENTNING PÅ LAGER

KNUDLUNDVEJ 24
8653 THEM V. SILKEBORG

BETALINGSMULIGHEDER

KORTBETALING

Betal med Dankort, VISA eller Mastercard

APPLE PAY

Brug Apple Pay til køb i Safari på din iPhone, iPad eller Mac

MOBILEPAY

Betal med et simpelt swipe fra din MobilePay app

ANYDAY DELBETALING

Del dit køb op i 4, 6, 8 eller 10 rater – uden renter eller gebyrer

VIABILL DELBETALING

Del dit køb op i 10 rater – uden renter eller gebyrer

BANKOVERFØRSEL

Betal direkte til vores bankkonto

EAN BETALING

Betal via EAN-fakturering som offentlig institution