Sider til Opbevaringsstativ

1.499,00 kr.

-
+

➤  Stålsider til Fitness360 Opbevaringsstativer
➤  Med plads op til 3 hylder (kettlebells, håndvægte og/eller vægtskiver)
➤  Kan opbygges i flere moduler (ikke bare én sektion)
➤  Vælg mellem højre og venstre side
➤  Husk tilkøb af Stabilitetsbar til Opbevaringsreol, da dette sikrer optimal stabilitet og sikkerhed
➤  Sælges af 1 stk

FRI FRAGT FRA 499 KR

1-2 HVERDAGES LEVERING

4,9 PÅ TRUSTPILOT

7 BETALINGSMETODER

Opbyg opbevaringsstativ efter DINE behov

Disse sider er basen/enderne til dit nye opbevaringsstativ med 3 hylder! Disse sider til vores opbevaringsstativ kommer i en højre og i en venstre side. Du skal huske at købe en Stabilitetsbar til Opbevaringsreol til dette produkt, da dette sikrer den optimale stabilitet og sikkerhed for stativet.

Hvis du ønsker at benytte alle tre hyldemuligheder, anbefaler vi at det tungeste udstyr placeres i bunden, for at sikre bedst stabilitet til stativet.

Hos Fitness360 har vi sørget for, at du konstant kan ombygge eller udvide din opbevaringsreol, i takt med at dine behov og mængden af træningsudstyr ændrer sig. Vi ved at behovet for mængden af træningsudstyr ændrer sig i takt med tiden. Derfor er det surt at købe en dyr “stationær” reol, hvor der pludseligt ikke er plads nok længere. Derfor har vi oprettet et ekslusivt sortiment, hvor alle reoldele passer sammen. Dette betyder, at du løbende kan tilkøbe flere endesektioner, diverse hylder, opbevaringspins og lignende. I vores sortiment finder du lige nu solide hylder til håndvægte, kettlebells, træningsbolde og til bumper plates. Samtidig har vi også opbevaringstilbehør som opbevaringspins til vægtskiver, elastikker eller lignende.

Alle delene til vores “Byg Selv Opbevaringsreol” passer sammen, så du altid kan tilføje eller ændre et modul efter behov.

Se hele vores udvalg af elementer til vores “Byg Selv Opbevaringssystem” lige her

Vægt 25 kg
Størrelse 110 × 85 × 8 cm
Antal