Sider til Opbevaringsreol

Sider til Opbevaringsreol

1.499 kr.

-
+

Sider til højre og venstre side af vores Fitness360 Opbevaringsreol. Få en reol med op til 3 hylder. Kombiner produktet med hylder til kettlebells, håndvægte og/eller vægtskiver.

Du skal huske at købe en Stabilitetsbar til Opbevaringsreol til dette produkt, da dette sikrer den optimale stabilitet og sikkerhed for reolen.

Vær opmærksom på, at siderne sælges af 1 stk og er fordelt ud mellem en højre og venstre side.

Opbyg opbevaringsreolen efter DINE behov

Disse sider er basen/enderne til din nye opbevaringsreol med 3 hylder! Disse sider til vores opbevaringsreol kommer i en højre og i en venstre side. Du skal huske at købe en Stabilitetsbar til Opbevaringsreol til dette produkt, da dette sikrer den optimale stabilitet og sikkerhed for reolen.

Hvis du ønsker at benytte alle tre hyldemuligheder, anbefaler vi at det tungeste udstyr placeres i bunden, for at sikre bedst stabilitet til reolen.

Hos Fitness360 har vi sørget for, at du konstant kan ombygge eller udvide din opbevaringsreol, i takt med at dine behov og mængden af træningsudstyr ændrer sig. Vi ved at behovet for mængden af træningsudstyr ændrer sig i takt med tiden. Derfor er det surt at købe en dyr “stationær” reol, hvor der pludseligt ikke er plads nok længere. Derfor har vi oprettet et ekslusivt sortiment, hvor alle reoldele passer sammen. Dette betyder, at du løbende kan tilkøbe flere endesektioner, diverse hylder, opbevaringspins og lignende. I vores sortiment finder du lige nu solide hylder til håndvægte, kettlebells, træningsbolde og til bumper plates. Samtidig har vi også opbevaringstilbehør som opbevaringspins til vægtskiver, elastikker eller lignende.

Alle delene til vores “Byg Selv Opbevaringsreol” passer sammen, så du altid kan tilføje eller ændre et modul efter behov.

Se hele vores udvalg af elementer til vores “Byg Selv Opbevaringsreoler” lige her

Vægt 25 kg
Størrelse 110 × 85 × 8 cm
Antal

1 stk

Brand

Fitness360

Varenr.

FT3203-L, FT3203-R

Farve

Sort

Højde

106 cm

Bredde

79 cm

Stolpehuller

17 mm

Vægt

25 kg

Variant

Venstre, Højre

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Sider til Opbevaringsreol

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!