Prowler Slæde

1.999,00 kr.

Ikke på lager

Denne robuste og slidstærke Fitness360 Prowler – CrossFit slæde er med aftagelige og flytbare stolper og med øjer til vedhæftning af karabinhager, remme eller seletøj.

En Prowler slæde er et særdeles udpræget redskab i CrossFit-boxen og til funktionel træning i al almindelighed. Du loader prowleren med vægtskiver inde på midten, og enten skubber eller trækker slæden afsted over en turf. Giver hård træning til hele kroppen, men i særdeleshed til ben-muskulaturen.

50 mm vægtskiver passer til Prowleren.

Mål: H 91 cm x B 60 cm x L 89 cm

Vægt: 32 kg

FRI FRAGT FRA 499 KR

1-2 HVERDAGES LEVERING

4,9 PÅ TRUSTPILOT

7 BETALINGSMETODER

Robust og slidstærk Prowler Slæde

En Prowler slæde er et særdeles udpræget redskab i CrossFit-boxen og til funktionel træning i al almindelighed. Du loader prowleren med vægtskiver inde på midten, og enten skubber eller trækker slæden afsted over en turf. Giver hård træning til hele kroppen, men i særdeleshed til ben-muskulaturen. Vores prowlers er slidstærk og multifunktionel, da du kan flytte stolperne fra den ene side til den anden eller fjerne dem helt. Dette betyder at du nemt kan skubbe prowleren både frem og tilbage på turfen, uden at skulle vende hele slæden.

Fordele ved slædetræning

Med en prowler kan du forebedre din acceleration og kondition. Med prowlertræning udsættes man for tung/hård horisontal modstand på et kort afstandsstykke. Denne specielle modstand giver mulighed for at forbedre sin acceleration markant. Da det meste af modstanden er horisontalt rettet, ligesom eksempelvis et bokseslag, får du en unik mulighed for at øge styrke i ben og core. Prowleren er et af de få træningsøvelser der findes, som producerer den horisontale styrkeproduktion.

For at blive hurtig og stærk, og samtidigt være i stand til at have kontrol over prowler, kræver det en stabil og stærk overkrop samt core. Vægten fra prowleren kræver på én og samme tid stærke og fleksible benmuskler samt stabil hoftestand. En kombination af alt dette gør, at slædetræning udvikler og styrker din corestyrke og stabilitetsevner.

Prowleren kan altså bruges til at udvikle/styrke aerobic, anaerobic og koncentreret muskeludholdenhed! Det afhænger alt sammen af hvilke øvelser, repetitioner, distance og påfyldt vægt. Slædetræning kan sagtens bruges isoleret for sig, eller som en del af et træningspas.

Se også resten af vores træningsudstyr til CrossFit her!

Vægt 32 kg
Størrelse 100 × 60 × 30 cm
Brand

Varenr.

Farve

Vægt

Værktøj du skal bruge (Medfølger ikke)

, ,