Tilbud!

Prowler Bane med markeringer – 2×10 meter

Original price was: 9.999,00 kr..Current price is: 7.999,00 kr..

Ikke på lager

➤  Prowler bane med markeringer fra 1-9 og “start”
➤  Sælges som hel rulle på 2×10 meter
➤  Grønt græs med hvidt print
➤  Højkvalitetsfibre med høj densitet

FRI FRAGT FRA 499 KR

1-2 HVERDAGES LEVERING

4,9 PÅ TRUSTPILOT

7 BETALINGSMETODER

Slidstærk prowler bane med markeringer

Vores Prowler Bane (turf) med markeringer er lavet i en høj og slidstærk kvalitet! Turfen kan sagtens modstå slitagen fra eksempelvis en loaded prowler, der glider frem og tilbage på græsset. Turfen er stærkt fæstnet på gummiunderlaget og du er derfor sikker på, at der ikke er pletter eller totter der ryger af græsset – så længe turfen bruges til de beregnede øvelser. Vores prowler bane er lavet af kunstgræs af højkvalitetsfibre med høj densitet. Det betyder, at dig og dine medlemmer vil have glæde af turfen i mange år fremover.

Vores turf kan sagtens lægges både indendørs og udendørs. Dette giver rig mulighed for at udvide jeres træningsfaciliteter løbende.

Ved installationen af turfen anbefales det, at græsset lægges på et rent og fladt gulv uden ujævnheder. Sørg for at udfylde/fjerne ujævnheder inden montage, så gulvet under er helt plant. Ujævnheder/buler i gulvet vil kunne ses og mærkes gennem turfen og give en dårligere træningsoplevelse. Dette betyder også en kortere holdbarhed for turfen, da græsset ovenpå en bule/ujævnhed hurtigere bliver slidt eller ødelagt. Vi anbefaler at turfen limes fast. For indendørs opgaver kan med fordel benyttes Wakol D3318 Multiflex. For udendørs opgaver anbefaler vi Wakol MS550.

Kan også bestilles i en customized udgave til dig!

Hos Fitness360 ønsker vi altid at levere, hvad vores kunder går og drømmer om. Derfor tilbyder vi også, at du kan sætte dit eget præg på din bane! Her tilbyde vi bl.a. at sætte dit helt eget unikke præg på turfen med eget logo, en speciel farve eller andre ønsker. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Kontakt os inden køb af dette produkt, hvis du har specielle ønsker til print.

Kontakt vores erhvervsafdeling, hvis du har brug for specialløsninger eller tilbud på køb ved større mængder.

OBS: Vores “Gratis Fragt”-tilbud er IKKE gældende på gulvprodukter, da disse altid skal sendes på specialpaller. Du har også altid mulighed for at afhente gulvprodukter på vores lager & showroom i Them ved Silkeborg.

Vægt 45 kg
Størrelse 205 × 39 × 39 cm
Brand

Varenr.

Farve (græs)

Grøn

Farve (print)

Hvid

Længde

Bredde

Højde

Vægt

Scroll to Top

FRAGTMULIGHEDER

FRAGTTYPE

FRAGTPRIS

GRATIS FRAGT OVER