Søg

Powerbag med håndtag – 10-50 kg

Powerbag med håndtag – 10-50 kg

449 kr.649 kr.

-
+

➤  Powerbags med håndtag
➤  Uden fyld – fyld selv med sand eller lignende
➤  Med indre fyldsække med dobbeltsyninger og dobbelt velcro-luk
➤  10, 20, 30, 40 eller 50 kg
➤  Stilren og i høj kvalitet

En Fitness360 powerbag er ideel til Strongman eller funktionel træning. Vores slidstærke powerbags er produceret i et særdeles stærk nylonmateriale, og udført med forstærkninger og dobbeltsyninger rundt i alle kanter. Sandsækkene til fyld inden i, er produceret i industriel kvalitet med både dobbeltsyninger og krydssyninger, for at sikre holdbarhed og tæthed. Håndtagene er udført i samme slidstærke nylonmateriale med forstærkninger, der giver et bedre og langt mere komfortabelt greb end dem med plastik eller gummi greb. Gummi eller plastikgreb vil ofte være ubehagelig for håndfladen og nive i huden, når sækken kastes rundt. De indre fyldsække er også produceret med dobbeltsyninger og dobbelt velcro-luk, der sikrer at fyldet ikke ryger ud.

Du får derfor en særdeles hårdfør og stilren powerbag, men uden at gå på kompromis med komfort og funktionalitet.

Sandsækkene fås i 5 størrelser; 10 kg, 20 kg, 30 kg, 40 kg og 50 kg.

Se også vores øvrige udvalg af sandsække og bolde til strongman og funktionel træning her.

SLIDSTÆRK KONSTRUKTION

Vores powerbags er konstrueret med forstærkninger og dobbeltsyninger rundt på alle nødvendige dele. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om holdbarheden på håndtag og på lukninger.

FYLD SÆKKENE

Hver sæk kommer med indre fyldsække. Dette er for at sikre powerbag’ens overordnet holdbarhed, for at holde på fyldet og for at gøre det nemmere at håndtere fyldet ved opfyldning eller tømning.

SIKKER DOBBELTLUK

De indre fyldsække er konstrureret i tæt og slidstærk nylon. Sækkene lukkes med en stærk velcroluk, som efterfølgende bukkes ned og forsegles med endnu en stærk velcro. Undgå at fylde sækken fuldstændig op, da dette kan forhindre tætheden på lukningen.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Brand

Varenr.

Farve

Vægt

, , , ,

Grebstykkelse

Længde

10 kg: 55 cm │ 20 kg: 60 cm │ 30 kg: 70 cm │ 40 kg: 80 cm │ 50 kg: 100 cm

I hver powerbag sandsæk er der indre fyldposer, hvor sand (eller andet ønsket fyld) kommes i. Antallet af disse afhænger at størrelsen på sækken. Sækkene sælges uden fyld.

Vi anbefaler at fylde sækkene med sand, som man typisk kan købe i de fleste byggemarkeder. Man kan også bruge gummigranulat, hvis man kan skaffe dette. Vær dog opmærksom på at fyldet i sækken afspejler den mulige totalvægt, og ikke mindst komforten ved at bruge sækken. Sand giver typisk de bedste vægtmuligheder, samtidig med at det nemt former sig under brug.

Vi anbefaler ikke at fylde sækkene mere op end cirka 80% af kapaciteten. Dette er for at sikre en tæt lukning, og for at sikre sækkens holdbarhed fremadrettet. Jo mere udspændt sækkene er, desto større er chancen for at de brister før eller siden.

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Powerbag med håndtag – 10-50 kg

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!