Søg

Hexagon Håndvægte – Sæt │ 1-10 kg

-20%

Hexagon Håndvægte – Sæt │ 1-10 kg

2.959 kr.

➤  Hexagon håndvægte sæt fra 1 kg til 10 kg
➤  Tilbudspakke på i alt 110 kg
➤  Håndvægtene kan også købes enkeltvis her

Det komplette sæt af hexagon håndvægte

Vores pakketilbud på Hexagon håndvægte fra 1-10 kg er den ideelle løsning til både home gyms og til centre, hvor der skal være et komplet udvalg af mindre håndvægte. I denne pakke får du 20 håndvægte med en totalvægt på 110 kg.

Vores hexagon håndvægte kommer med ergonomiske stålhåndtag med knurling, som giver et godt og fast greb. Enderne er støbt gummi med kilo-nummerering og logo indstøbt i formen.

Med de hexagon-formede ender er du desuden sikker på, at en håndvægten ikke triller rundt. Formen giver samtidigt en følelse af en stærk og robust håndvægt. Gummienderne gør desuden, at der ikke bliver en masse unødvendig larm og grim slitage på håndvægtene, som man ellers kender fra håndvægte i jern. Hexagon håndvægte er derfor et af de mest efterspurgte og mest nødvendige produkter i et moderne træningscenter eller Box.

Det er svært at forestille sig et styrke- eller træningscenter uden håndvægte. Øvelser med håndvægte er næsten uendelige, og du bliver derfor nødt til at have et godt udvalg af håndvægte til dit center. Dumbbells er desuden blevet meget mere, end blot Biceps Curls, og bruges i høj grad også til øvelser og programmer i funktionel træning.

Hvis du ønsker at købe håndvægtene individuelt, kan de også købes enkeltvis her

Vægt 110 kg
Brand

Varenr.

Varianter (2 stk/hver)

1 kg │ 2 kg │ 3 kg │ 4 kg │ 5 kg │ 6 kg │ 7 kg │ 8 kg │ 9 kg │ 10 kg

Vægt

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Hexagon Håndvægte – Sæt │ 1-10 kg

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!