Hexagon Håndvægt – Dumbbell – 4 kg

139,00 kr.

Ikke på lager

➤  Hexagon håndvægt på 4 kg
➤  Hexagon (sekskantet) formede gummiender
➤  Ergonomisk krom håndtag med medium knurling
➤  Tilgængelig fra 1 kg – 70 kg
➤  Sælges af 1 stk

FRI FRAGT FRA 499 KR

1-2 HVERDAGES LEVERING

4,9 PÅ TRUSTPILOT

7 BETALINGSMETODER

Solid & stilren hexagon håndvægt på 4 kg

Vores Hexagon håndvægt på 4 kg fra Fitness360 er altid det sikre valg! Vores håndvægte fåes i vægtklasser fra 1 kg helt op til 70 kg. Modellen kommer med ergonomisk stålhåndtag med knurling, som giver et godt og fast greb. Enderne er støbt gummi med kilo-nummerering og logo indstøbt i formen.

Med de hexagon-formede ender er du desuden sikker på, at en håndvægten ikke triller rundt. Formen giver samtidigt en følelse af en stærk og robust håndvægt. Gummienderne gør desuden, at der ikke bliver en masse unødvendig larm og grim slitage på håndvægtene, som man ellers kender fra håndvægte i jern. Hexagon håndvægte er derfor et af de mest efterspurgte og mest nødvendige produkter i et moderne træningscenter eller Box.

Håndvægte – det mest brugte og alsidige værktøj i træningscenteret

Det er svært at forestille sig et styrke- eller træningscenter uden håndvægte. Øvelser med håndvægte er næsten uendelige, og du bliver derfor nødt til at have et godt udvalg af håndvægte til dit center. Dumbbells er desuden blevet meget mere, end blot Biceps Curls, og bruges i høj grad også til øvelser og programmer i funktionel træning.

Vores vægte rangerer fra 1 til 70 kg, så der er med garanti et godt udvalg af vægte, der passer til lige det du søger.

Se hele vores udvalg af håndvægte i høj kvalitet lige her

Vægt 4,1 kg
Størrelse 40 × 20 × 20 cm
Antal

Brand

Varenr.

Farve

,

Vægt