Søg

Glute Ham Developer (GHD)

6.499,00 kr.8.499,00 kr.

-
+

➤  Heavy duty GHD til kommerciel standarder
➤  10 positioneringsmuligheder (frem og tilbage)
➤  5 højdejusteringsmuligheder
➤  6 elastikpins foran
➤  Med hjul bagpå for fleksibilitet

FRI FRAGT FRA 499 KR

1-2 HVERDAGES LEVERING

4,9 PÅ TRUSTPILOT

7 BETALINGSMETODER

Styrke dine lænd, glutes og hamstrings med vores justerbare Fitness360 Glute Ham Developer (GHD). Bænken kan bruges på utallige måder, men er særdeles velegnet til at styrke lænden og den nederste del af rygmuskulaturen, og bænken kan med fordel også bruges til maveøvelser. Med denne Glute Ham Developer (GHD) får du et højt kvalitetsprodukt til en ekstra stærk pris. Bænken er konstrueret i 75mm stolpeprofiler i enten 3 eller 6 mm tykt stål. Den brede konstruktionen på bunden, gør bænken særdeles robust og sikker at bruge. Selv under eksplosive træninger.

Bænken har justerbar flodplade, der nemt kan rykkes frem/tilbage i 10 positioner, så bænken nemt kan tilpasses brugeren. Højden på fodpladen kan også rykkes op/ned i 5 højdeindstillinger. Dette sikrer optimal tilpasning til hver bruger og hvert træningsformål. Fodpladen er desuden med et skridsikkert mønster, der gør bænken sikker og behagelige at bruge. Alle puderne på bænken er belagt med slidstærk vinyl, der sikrer langvarig holdbarhed.

I bunden er der påmonterede seks pins til eksempelvis modstandstræning med træningselastikker. Der er også mulighed for at udfordre sig selv, ved at tilføje eksempelvis træningsbolde eller vægtskiver til øvelserne.

Selvom den solide bænk vejer tæt på 100 kg, så gør hjulene bagpå bænken det nemt at flytte bænken igen, hvis dette ønskes.

HURTIG JUSTERING

Bænken har to quick-release justeringsmuligheder i krom, som sikrer hurtig justering og minimal slitage. Dette sikrer et produkt, der er nem at anvende og som holder sit look mange år frem.

BEHAGELIG & SIKKER

Bænken har en justerbar flodplade, der nemt kan rykkes frem/tilbage i 10 positioner. Højden på fodpladen kan også rykkes op/ned i 5 højdeindstillinger. Dette sikrer optimal tilpasning til hver bruger og hvert træningsformål. Fodpladen er desuden med skridsikkert mønster, mens puderne er polstret med en tyk skum. Dette sikrer en sikker og behagelig træning hver gang.

FLEKSIBEL & ROBUST

Vores GHD er konstrureret i vores karakteristiske 75×75 mm stolper, der sikrer en særdeles robust konstruktion. På basekonstruktionen kan du tilføje de 6 elastikpins, hvis du ønsker, og derved træne modstandstræning på bænken også.

Ønsker du at sætte dit eget præg på din nye GHD? Så tilbyder vi, som nogle af de eneste i Danmark, at du kan få lakeret stellet i fem udvalgte farver. Vi lakerer stellet ved en professionel samarbejdspartner her i Danmark, så du er sikret et stykke professionelt malerarbejde i højeste kvalitet. Vær opmærksom på, at leveringstiden forlænges med cirka 3 uger. Du hører nærmere fra os, når vi har et præcis afsendelsestidspunkt.

Vægt 85 kg
Størrelse 60 × 80 × 140 cm
Brand

Varenr.

Længde

Bredde

Højde

Vægt

Max Vægtbelastning

Standardfarve

Jet Black – Texture (RAL 9005)

Øvrige farvevalg

Carmine Red – Mat (RAL 3002) │ Distant Blue – Mat (RAL 5023) │ Fir Green – Mat (RAL 6009) │ Light Pink – Mat (RAL 3015) │ Traffic Grey A – Mat (RAL 7042)

Stolpeprofil

Ståltykkelse

3 mm │ 6 mm

Farvevalg

Sort, Rød, Blå, Grøn, Pink, Grå

Fitness360 GHD Glute Ham Developer

En GHD er en alsidig træningsstation. Typisk bruges den til øvelser, der styrker muskelgrupper omkring lænd, glutes og hamstrings. Sammen med styrkelsen af musklerne i den “bagerste kæde” tillader GHD-træning en af de eneste sikre måder at aktivt træne dine spinalerektorer på. Du kan også vende dig om, og tage eksempelvis sit-ups. Sit-ups på en GHD er en særdeles god koncentreret core- og maveøvelser. Den opnåede midterlinjestabilisering optimerer og beskytter rygsøjlen samt forbedrer din ydeevne.

Ja, bænken har en justerbar flodplade, der nemt kan rykkes frem/tilbage i 10 positioner, så bænken nemt kan tilpasses brugeren. Højden på fodpladen kan også rykkes op/ned i 5 højdeindstillinger. Dette sikrer optimal tilpasning til hver bruger og hvert træningsformål.

Bænken måler cirka 197 cm i længden, 110 cm på det bredeste punkt og cirka 105 cm i højden.

En mild sæbe og vand er at foretrække på vinylpuderne. Vi anbefaler at bruge en klud til dette, og ikke en svamp eller aftørringspapir, da det kan lave ridser i sædets struktur. Vi anbefaler ikke at bruge eksempelvis afspritning direkte på metalkonstruktionen.

Da bænken er opdelt i tre kasser, som totalt vejer +80 kg, sender vi den på en palleforsendelse med fragtfirma. Palleforsendelser leveres som udgangspunkt til kantsten, så du skal enten være hjemme til at modtage forsendelsen, eller du skal notere hvor fragtfirmaet kan sætte forsendelsen på din adresse. Det skal naturligvis være et sted der er let tilgængelig med en palleløfter.

Hvis du har tilkøbt specialfarver, forlænges leveringstiden med cirka 3 uger. Du hører nærmere fra os, når vi har et præcis afsendelsestidspunkt.

Scroll to Top

FRAGTMULIGHEDER

FRAGTTYPE

FRAGTPRIS

GRATIS FRAGT OVER

GLS SHOP

MAX 20 KG

40 KR

499 KR

GLS ERHVERV

MAX 20 KG

50 KR

499 KR

GLS PRIVAT

MAX 20 KG

60 KR

999 KR

TUNG PAKKE

20 KG – 32 KG

80 KR

999 KR

PALLEFRAGT

OVER 32 KG

239 KR

1.495 KR

GULVFRAGT

ALLE GULVPRODUKTER

295 KR

IKKE MULIGT

CLICK & COLLECT

AFHENTNING PÅ LAGER

KNUDLUNDVEJ 24
8653 THEM V. SILKEBORG

BETALINGSMULIGHEDER

KORTBETALING

Betal med Dankort, VISA eller Mastercard

APPLE PAY

Brug Apple Pay til køb i Safari på din iPhone, iPad eller Mac

MOBILEPAY

Betal med et simpelt swipe fra din MobilePay app

ANYDAY DELBETALING

Del dit køb op i 4, 6, 8 eller 10 rater – uden renter eller gebyrer

VIABILL DELBETALING

Del dit køb op i 10 rater – uden renter eller gebyrer

BANKOVERFØRSEL

Betal direkte til vores bankkonto

EAN BETALING

Betal via EAN-fakturering som offentlig institution

Tak for din interesse i

Glute Ham Developer (GHD)

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!