Søg

Fritstående Squat Rack

-20%

Fritstående Squat Rack

3.849 kr.

➤  Fritstående squat rack
➤  Inkl. j-hooks
➤  Flytbar via hjulene bagpå
➤  Samlet med kraftige M20 bolte
➤  Mulighed for at tilkøbe andre farver

Hos Fitness360 vil vi ikke lade plads eller kreativitet begrænse dig. Derfor har vi samlet en rack-løsning til dig, som har brug for fleksibiliteten ved et mindre fritstående squat rack. Du kan altid vælge mellem vores designede muligheder, som dette, eller bygge dit helt eget og selv bestemme højde, dybde, bredde, add-ons og montering.

Denne rack løsning består af en base  (2 stk “fødder”/ sæt), to rack stolper på 176 cm, to sæt samlingsplader til at fastgøre og sikre stolper og base, samt et par af vores j-hooks i høj kvalitet.

Hvorfor vælge et squat rack fra Fitness360?

Vi mener der er flere grunde til at vælge en squat rack løsning fra os:

  • Stabilitet og kvalitet: Med vores Fitness360 racks får du først og fremmest en stabil og funktionel træningsstation i høj kvalitet. Stolperne er konstrueret i 75×75 mm profiler af 3 mm tyk pulverlakeret stål. Samtidig sørger vores kraftige samlingsplader for en endnu stærkere og mere stabil konstruktion. Vi bruger desuden M20 bolte på alle vores rack- og rig løsninger. Denne størrelse bolte bruges normalvis kun på de største og mest hårdføre rack løsninger.
  • Mange års viden og erfaring: Vi har siden 2008 leveret racks- og rig-løsninger til nogle af de største crossfit bokse og atleter via vores specialafdeling MM Custom Gym. Det er denne erfaring, der har givet os en masse viden om kvalitetskonstruktioner og montering af rigs og racks. Det har ført til, at vi har skabt nogle af de mest hårdføre rigs og racks på det danske marked. Vi ved, at vores konstruktioner skal og kan modstå daglig slidtage igennem mange år.
  • Byg ud – byg om: Vi har sørget for at alle vores rack- og rig komponenter passer sammen. Det betyder, at du altid kan udbygge eller ombygge dit rack, hvis dine behov eller præferencer skulle ændre sig.
  • En stilren løsning: Hos Fitness360 er du altid sikret en stilren og elegant løsning. Alle vores stolper har laserskårede tal og logo, som ikke forsvinder ved slitage. Vores stilrene sorte pulverlakerede farve, passer ind de fleste steder. Hvis du alligevel har lyst til at sætte dit eget præg på dit nye rig, så tilbyder vi, som nogle af de eneste i Danmark, at du kan få lakeret dine stolper i fem udvalgte farver. Vores stolper bliver lakeret ved en professionel samarbejdspartner her i Danmark, så du er sikret et stykke malerarbejde i højeste kvalitet.

Når du har fundet dit ønskede squat rack, kan du gå på opdagelse i vores add-ons som eksempelvis: safety spotter arms, jammer arms, landminer og meget mere. Se hele udvalget her.

Byg ud - Byg om

Vi har sørget for at alle vores rack- og rig komponenter passer sammen. Det betyder, at du altid kan udbygge eller ombygge dit rig, hvis dine behov eller præferencer skulle ændre sig. Har du brug for en station mere? Så er det muligt at tilkøbe et par stolper og et par pull up bars. Det er også muligt at ombygge dit rig, fra vægmonteret til fritstående, fra fritstående til vægmonteret, eller bygge det om til et squat rack med base. Der er stort set uendelige muligheder.

Stabilitet & kvalitet

Med vores Fitness360 racks får du først og fremmest en stabil og funktionel træningsstation i høj kvalitet. Stolperne er konstrueret i 75×75 mm profiler af 3 mm tyk pulverlakeret stål. Samtidig er vores pull up bars forstærket ved beslagene, således du er sikret en endnu stærkere og mere stabil konstruktion. Vi bruger desuden M20 bolte på alle vores rack- og rig løsninger. Denne størrelse bolte bruges normalvis kun på de største og mest hårdføre rig løsninger.

Massere af add-ons

Du behøver ikke at være bange for at begrænse dig med et rack fra Fitness360. Udover de uendelige muligheder i at ombygge dit rack, har vi også et bredt sortiment af add-ons. Her finder du bl.a. j-hooks, safety bars, safety spotter straps, jammer arms, dip stativ, landmine, vægtskive pins og meget mere. Sortimentet udvides løbende, så vi kan imødekomme alles ønsker.

Laserskårede detaljer

Hos Fitness360 går vi altid op i detaljerne. Det gælder naturligvis også vores racks og rigs. Vi ved, at vores racks skal og kan modstå daglig slidtage igennem mange år. Derfor er vores logo og tallene på stolperne laserskårede – dels for at give en flot detalje grad, men primært for at sikre synligheden af disse mange år frem.

Viden & erfaring

Vi har siden 2008 leveret racks- og rig-løsninger til nogle af de største crossfit bokse og atleter, både herhjemme og i Tyskland, via vores specialafdeling MM Custom Gym. Det er denne erfaring, der har givet os en masse viden om kvalitetskonstruktioner og montering af rigs og racks. Det har ført til, at vi har skabt nogle af de mest hårdføre rigs og racks på det danske marked. Vi ved, at vores konstruktioner skal og kan modstå daglig slidtage igennem mange år.

Personliggør dit rack

Vi ved godt, at én stil eller ét udtryk ikke passer alles visuelle brandidentitet. Derfor tilbyder vi, som nogle af de eneste i Danmark, at du kan få lakeret dine stolper i 5 udvalgte farver. Vores stolper bliver lakeret ved en professionel samarbejdspartner her i Danmark, så du er sikret et stykke malerarbejde i højeste kvalitet. De 5 farver er udvalgte “standardfarver”, som kan leveres hurtigt til en stærk pris. Vi kan også levere andre farver på bestilling. Kontakt vores kundeservice for at høre nærmere om denne mulighed.

Vægt 55 kg
Størrelse 178 × 30 × 35 cm
Brand

Varenr.

Standardfarve

Jet Black – Texture (RAL 9005)

Øvrige farvevalg

Carmine Red – Mat (RAL 3002) │ Distant Blue – Mat (RAL 5023) │ Fir Green – Mat (RAL 6009) │ Light Pink – Mat (RAL 3015) │ Traffic Grey A – Mat (RAL 7042)

Overfladebehandling

Pulverlakeret stål

Bredde (enkeltvis)

950 mm

Dybde (enkeltvis)

1020 mm

Højde (enkeltvis)

1840 mm

Vægt

Stolpeprofil

Stolpehuller

Hulafstand - Front (center-center)

50 mm

Hulafstand - Sider (center-center)

50 mm │ 100 mm

Ståltykkelse

3 mm

Medfølger

,

Værktøj du skal bruge (Medfølger ikke)

,

Hvilket rack der passer til dig, afhænger typisk af to parametre; 1: hvor meget plads har du at gøre med? og 2: hvad skal racket kunne?

Hvor meget plads man har at gøre med, er mange begrænset af enten gulvplads eller loftshøjde. Derfor er det vigtigt, at du måler op, hvor meget plads du har at gøre godt med. Det er typisk gulvplads og loftshøjde der begrænser mulighederne.

Når du har fundet ud af hvor meget plads du har at gøre med, skal du tænke på dine behov. Hvad skal racket primært bruges til? Skal du primært bænke eller squatte, kan du godt nøjes med et mindre eller mellemstort rack. Vil du gerne have pull up bar på, skal du naturligvis vælge en af de højere racks, som vores højere half racks eller et power rack. Har du samtidig brug for opbevaring til vægtskiver, vægtstang og avanceret udstyr som safety spotter straps m.m. skal du formodentligt over i et power rack.

Se hele vores udvalg af racks her

Vi mener der er flere grunde til at vælge en rack løsning fra os. En af de primære grunde er fleksibiliteten vi giver dig. Alle vores rack- og rig komponenter passer sammen, og du kan derfor løbende ombygge eller tilbygge dit rig/rack, hvis dine behov eller præferencer ændrer sig. Vi har et stort udvalg af add-ons, som hele tiden udvides med flere komponenter. Du løber derfor aldrig tør for tilpasningsmuligheder. Desuden har vi en enorm høj kvalitet på vores rack komponenter. Alle stolper er er konstrueret i 75×75 mm profiler af 3 mm tyk pulverlakeret stål. Samtidig er vores pull up bars forstærket ved beslagene, således du er sikret en endnu stærkere og mere stabil konstruktion. Vi bruger M20 bolte på alle vores rack- og rig løsninger. Denne størrelse bolte bruges normalvis kun på de største og mest hårdføre rig løsninger. Til sidst giver vi dig mulighed for at customize dit rack med farvevalg. Farverne udføres professionelt til en stærk pris.

Dette rack består af to flytbare dele, og har derfor ikke én fast bredde. Hver del måler 95 cm i bredde, er 102 cm dybe og er 184 cm høje. Det mindste hele racket kan fylde i brugbar tilstand er 192 cm i bredde og 102 cm i dybden. Mens du kan opbevare hver sektion så tæt på hinanden, når du ikke skal bruge racket, at de kun fylder 116×116 cm af gulvarealet.

Ja, at samle dette rack er ikke ret svært. Du skal først samle basen med de medfølgende bolte. Det er vigtigt, at du vender de firkantede huller i baren nedad, da møtrikken der går op i stolpefoden skal i herfra. Vær opmærksom på dette, når du sætter gummifødderne på. Herefter skal du montere stolperne på hver sin base, for til sidst at montere samlingspladerne på hver side af stolpen. Dette sikrer ultimativ stabilitet. Herefter er du kørende.

Vær opmærksom på, at vi bruger M20 bolte og møtrikker, og du skal derfor have passende værktøj hertil. Du kan tilkøbe 30 mm fastnøgler her, hvis ikke du selv har. Husk at spænde stramt til, så der ikke bliver noget frirum.

I denne pakkeløsning får du 1 stk fritstående base, 2 stk. stolper på 176 cm, 2 sæt samlingsplader og j-hooks, samt nødvendige montagebolte til samling.

Dette rack er ideelt til bænkpres øvelser – både flad og incline bænkpres. Du kan også sagtens bruge racket til squats, men da racket blot måler 184 cm (totalhøjde) og 165 cm til max højde for armen på j-hook, skal du tage din egen højde i betragtning.

Da løsningen vejer over 50 kg og fylder en del sender vi den med Danske Fragtmænd. Hver produktdel kommer i hver deres kasser, som bliver forsvarligt fastspændt på en palleforsendelse, således udstyret ikke tager skade under fragt. Palleforsendelser leveres som udgangspunkt til kantsten, så du skal enten være hjemme til at modtage forsendelsen, eller du skal notere hvor Danske Fragtmænd kan sætte forsendelsen på din adresse. Det skal naturligvis være et sted der er let tilgængelig med en palleløfter.

Hvis du har tilkøbt specialfarver, forlænges leveringstiden med cirka 3 uger. Du hører nærmere fra os, når vi har et præcis afsendelsestidspunkt.

Scroll to Top

Tak for din interesse i

Fritstående Squat Rack

Denne vare er en bestillingsvare. Når du har udfyldt nedenstående kontaktinformationer, vil du snarest blive kontaktet af os. Her vil vi tage en dialog omkring dine behov, for herefter at give et uforpligtende tilbud og et estimat på leveringstid.
 
På forhånd tak!