Pris
Sortér efter
Kategori
Lager
Pris
Kategori
Lager

Kabel Stationer

Fitness360 Kabel Stationer
Hos Fitness360 har vi et bredt udvalg af kabel stationer. Denne serie af multifunktionelle stativer indeholder alt, hvad du har brug for. Vi tilbyder alt fra single stationer og crossover til store multifunktionelle stativer med helt op til 8 træningsstationer.

Stationerne i denne serie har en minimalistisk og stilrent design, alt lige fra greb og sæder til justeringshåndtag, er udført i enten sort eller sølv farver. Dette udtrykker netop den stilrene og eksklusive følelse, som kendetegner alle vores produkter.

Stationerne er et populært hos de fleste, da der er et hav af træningsmuligheder samlet på ét sted, og giver derfor også dig mulighed for samtidig at spare på det dyrebare gulvareal.

Hos Fitness360 vægter vi kvalitet, design og pris meget højt. Hele vores filosofi for træningsudstyr er, at der skal være en klar rød (sort) tråd gennem hele udvalget i et træningscenter. Derfor producerer vi altid vores udstyr i et sort minimalistisk design. Dette har vi naturligvis videreført til vores sortiment af profesionelle træningsmaskiner.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.