ANDRÉ
HOUDET

NAVN

DK

LAND

ALDER
0
HØJDE
0
VÆGT
0

DANISH FUNCTIONAL FITNESS CHAMPIONSHIP

1. PLADS

DANMARK, 2020
LÆS MERE

STRENGTH IN DEPTH

6. PLADS

LONDON, 2020
LÆS MERE

FITTEST IN CAPE TOWN

6. PLADS

CAPE TOWN, 2019
LÆS MERE

GERMAN THROWDOWN

4. PLADS

MAINZ, 2018
LÆS MERE

FRENCH THROWDOWN

3. PLADS

PARIS, 2016
LÆS MERE

ET UVURDELIGT STYKKE UDSTYR

ET UNDERVURDERET STYKKE UDSTYR

ANDRÉS ESSENTIELLE UDSTYR

"DET HAR ALTID VÆRET MIN DRØM, AT BLIVE PROFSSIONEL INDEN FOR SPORT"

Omverdenen fik for alvor øje på dansk-franske André Houdet, da han i 2016 som 22-årig flyttede til Dubai, for at undervise i (og leve) af den “nye” og populære sportsgren CrossFit. Mens André boede i Dubai, fik han for alvor mulighed for at pleje og videreudvikle sit talent inden for sportgrenen. Dette har i dag betydet, at han er blandt danmarks bedste crossfittere og har øjnene stift rettet mod Games 2021.

Interessen for funktionel træning startede, da André (og holdkammerat Frederik Ægidius) manglede en god og udfordrende måde at holde sig i form med, når der var offseason i amerikansk fodbold. André brugte otte år af sit liv, på at spille amerikansk fodbold for Copenhagen Towers – med stor succes, og ambitionen og planen var derfor også at ende i NFL en dag. 

Andrés nyfundne lidenskab for netop denne type træning, hvor kondition, styrketræning og gymnastik mødes, blev dog hurtigt den helt overskyggende interesse og passion for ham. 

Andrés livsrejse har herefter været hovedsageligt formet af CrossFit. Da André nogle år efter var bosiddende i Paris, mødte han sin forlovede Natalie, som også er CrossFit-træner, og som har haft stor indflydelse og betydning for Andrés fremadrettet karriere.

“Natalie hjalp mig rigtig meget på vej til, at uddanne mig inden for CrossFit;  i form af at blive en bedre træner selv, og ikke mindst give mig troen på, at det her er noget man kan lave hele sit liv. Hun var en stor inspirationsfigur for mig både ift. at hjælpe og træne andre, men også til at finde ud af, at jeg ville dyrke CrossFit på et professionelt niveau. Det har altid været min drøm, at blive professionel inden for sport”

Efter kort at have været retur i København, vendte André og Natalie næsen mod Dubai, hvor de var blevet headhuntet til at undervise i CrossFit. Det var i dette treårige ophold, at André virkelig fik tid og mulighed for at for forbedre og videreudvikle sine kompetencer. Han vendte herefter hjem til Danmark i 2019 med en klar ambition om, at han skulle kvalificere sig til Games.

Første skridt på vejen var, at have muligheden for daglig træning – også flere gange om dagen. Uden at tage hensyn til andre eller andet. Muligheden for et funktionelt Home Gym var derfor uundgåeligt, hvis man havde store ambitioner. Det var derfor et krav til det nye hus, at der skulle være plads til et Home Gym.

Dette udartede sig i et cirka 90 kvm stort Home Gym, som har fået et stort multifunktionelt rig, et mindre rig og en speciallavet opbevaringsreol fra MM Custom Gym. Stativet har alt fra squat stationer, reb ophæng og ball plate til pull up sektioner med rå speal barer med tekstur grip, der giver et helt unikt og fast greb.

Yderligere er vægtstænger og bumper plates også fra MM Custom Gym, mens udstyr som bl.a. dumbbells, jump boxe, jerk blocks, gymnastikringe og peg board er fra Fitness360.

Det har været vigtig for mig at have en samarbejdspartner i forhold til træningsudstyr, så jeg altid har styr på min træning, så jeg hver morgen bare kunne gå over i mit Gym. Jeg ved I (MM Custom Gym / Fitness360 red.) har udstyret og alt bare spiller. Det er nok til, at jeg bare kan fokusere 100% på min træning.

Du kommer løbende til at kunne læse, se og høre meget mere om Andrés rutiner, træning, motivation og resultater herinde. Vi laver løbende nogle spændende interviews og reportager med André, men du kan også selv gå på opdagelse på hans YouTube kanal og Instagram herunder.